ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΡΕΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

  


Μα γιατί η σημερινή αντιπολίτευση στο Δήμο Ξάνθης, ή δεν έχει ΜΝΗΜΗ εκείνων των γεγονότων, ή δεν  τα γνωρίζει καθόλου ή δεν ασχολήθηκε ποτέ με το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΥΣΙΣ, που έγινε αφορμή μάλιστα η 3άδα Δημήτρης Μπένης-Θανάσης Ξυνίδης και Γιάννης Παπαμαρκάκης να συστήσουν μά και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με σημαία το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο η γνωστή πλέον σε όλους «απληστία» του Δήμαρχου Τσέπελη, είναι εμφανές ότι… ΕΠΑΝΑΦΈΡΕΙ ακριβώς το ίδιο θέμα!!!!

Μόνο που αυτήν τη φορά ο Δήμαρχος Τσέπελης μπορεί να το επιβάλλει και με την… ιδιότητα του Προέδρου της ΔΙΑΜΑΘ, γράφοντας στα παλιά του υποδήματα και το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης αλλά και την τοπική κοινωνία, αφού τελικά «τα χωράφια που είχε αγοράσει από την πρώην ΑΤΕ την περίοδο εκείνη για το ΦΥΣΙΣ προκειμένου να το… «ΧΡΥΣΟαξιοποιήσει», παραμένουν σήμερα στα… αζήτητα!!! Κά

Στο δελτίο τύπου λοιπόν του Δήμου Ξάνθης της 15/11/2021 και στην τελευταία παράγραφο, δείτε πως καταλήγει ο Δήμαρχος Τσέπης, προκειμένου να υλοποιεί την… «παλιά» εκείνη… εμπνευσμένη ιδέα του για το εργοστάσιο αποβλήτων  ΦΥΣΙΣ με… νέα πιο σύγχρονη συνταγή!!! Την επανεκκίνηση του εργοστασίου Ζάχαρης για την διαχείριση της… λυματολάσπης με ότι αυτό συνεπάγεται φυσικά για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ της Ξάνθης!!!

Αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης για την συνάντηση του Τσέπελη με ον Σκρέκα:

«Τέλος, ο Δήμαρχος Ξάνθης έθεσε το θέμα της επανεκκίνησης του Εργοστασίου Ζάχαρης, με τη δημιουργία μιας Μονάδας Ενεργειακής Αξιοποίησης των Υπολοίπων των Απορριμμάτων στην Ξάνθη  και ακόμη μιας Μονάδας, στη Χρυσούπολη, όπου υπάρχει ήδη, το σχετικό ενδιαφέρον».

(σ.σ. Βάζει δηλαδή στην όλη ιστορία και τον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη με τον οποίο επί χρόνια αντιδικούσε ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ… προκειμένου να έχει ένα επί πλέον κίνητρο στην διαχείριση της περίφημης… ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗΣ!».Και όχι μόνο...γιατί η... ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ μιλάει πλέον....)

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ...ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ!

Και το σχόλιο του «Μ»:

Το 2011 βέβαια τον «σταμάτησαν» ο Θανάσης Ξυνίδης και ο τότε… ξαφνιασμένος με τις «πρωτοβουλίες» του Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλαινίδης.

ΤΩΡΑ;;; Που όπως τουλάχιστον και ο ίδιος υπερηφάνως λέει δεξιά και αριστερά, συμπλέουν πλέον μαζί του, οι παλιοί… «πολέμιοί» του στο ΦΥΣΙΣ και των επιπτώσεών του στο...περιβάλλον; Εδώ κοτζάμ επιτροπή αγώνα είχαν σχηματίσει στο ξενοδοχείο του Γιάννη Ιερόπουλου για να «αντισταθούν» σ’ εκείνα τα ...,μεγαλόπνοα σχέδια του....οραματιστή Τσέπελη!!! Τώρα;;; Που ο Τσέπελης έχει και ισχυρό....ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ...ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ εντός Δήμου;

Θα δείξει…

Πρώτον γιατί αμφιβάλλω πολύ αν ο Σκρέκας –ακόμη κι αν πολιτεύεται στα Τρίκαλα, την πατρίδα του Τριμίτζιου με τα ,,,  βοσκοτόπια - γνώριζε ή γνωρίζει την «παλιά» ιστορία του ΦΥΣΙΣ και τα κίνητρα του Δήμαρχου Τσέπελη που… πόζαρε υπερήφανα δίπλα του, θέλοντας για μια ακόμη φορά να αποδείξει την «επιρροή» που  τυγχάνει (σ.σ. Και της κάλυψης;), Υπουργών της σημερινής Κυβέρνησης.

Δεύτερον γιατί ήδη έρχεται τσουνάμι δικαστικών υποθέσεων σε βάρος του  και ο Τσέπελης είναι στη...ΦΥΣι έχει εμμονές να .... παρανομεί, διότι αυτό θεωρεί ανεβάζει και το  πολιτικό του "πρεστίζ" του οτι δεν μπορεί να τον "αγγίξει" η Δικαιοσύνη...

Και τρίτον.… Ραντεβού στα .... «γουναράδικα» όπως θα έλεγε και ο Φανουράκης.

«Μ»

(σ.σ. Αλήθεια κύριε Γιάννη Ιερόπουλε και δικηγόρε του Δήμου Θωμά Ξανθόπουλε, εκείνος ο «σύλλογος»....ενεργών πολιτών που είχατε ιδρύσει κατά του Τσέπελη και τα...χωράφια του για το ΦΥΣΙΣ , υπάρχει ή μετατράπηκε –και αυτός- σε ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ....σύλλογο....ανάπτυξης περιοχής....ζαχάρεως και Νέστου με τα κατάλληλα ...ψηλά φουγάρα από την επεξεργασία των σκουπιδιών και λυμάτων της περιοχής, ΡΥΠΑΙΝΟΝΤΑΣ τα πάντα στην υγεία του....ΚΕΡΔΟΥΣ;;)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου