Αυτό «καταλάβατε» «μόνο» από τη δήλωση του Ζεϊμπέκ, διορισμένε Πρόεδρε της ΝΟΔΕ και άφαντε Σπύρο Τσιλιγγίρη;

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Και αν θέλετε και την άποψή μου, του «δώσανε»... γήπεδο κι έπαιξε στη Διακομματική Επιτροπή για τη Θράκη!!!

Ντόρα Μπακογιάννη, Ευριπίδης Στυλιανίδης και οι συμμετέχοντες λοιποί Κυβερνητικοί βουλευτές, καθότι αυτοί... ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ στην Διακομματική επιτροπή τους «Τουρκόφρονες» πράκτορες του Τουρκικού Προξενείου, αφού με την δική τους ανοχή αλλά και κάλυψη!!!

-Αντί να συζητηθούν καθαρά και μόνο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ και κίνητρα, οι συγκεκριμένοι κύριοι επειδή προφανώς η Ντόρα θεωρεί εαυτόν «ριγμένη» που αδελφός της δεν την έκανε ΥΠΕΞ!

Επέτρεψε να συζητηθούν και τα  ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!

-Υποκαθιστώντας όχι μόνο άγαρμπα αλλά και επικίνδυνα το ΥΠΕΞ!!!

*Στην ουσία δηλαδή με την δήλωσή του περί κοσμικού και μη κοσμικού κράτους ο Ζεϊμπέκ Χουσείν τι ήθελε και τι επιζητούσε;

-Μα… ΕΚΛΟΓΗ των Μουφτήδων της Θράκης!!! Δηλαδή νομιμοποίηση του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ!!!

Είπε επακριβώς την παρακάτω φράση ο  Ζείμπέκ:

«Γίνεται αλαλούμ με τους δύο μουφτήδες... Γίνεται αλαλούμ με τους δύο μουφτήδες. Λέμε κατάργηση της Σαρίας. Η Τουρκία είναι ένα κοσμικό κράτος. Εδώ (στην Ελλάδα) έχει επίσημη θρησκεία, δεν είναι κοσμικό κράτος. Έχω φοιτήσει στην Τουρκία και ξέρω…».

Τουτέστιν; Ζήτησε κατάργηση της Σαρίας και εκλογές... Μουφτήδων Θράκης, κάτι που ωστόσο συζητήθηκε αλλά μετά τις αντιδράσεις των 4 Μητροπολιτών και του ΥΠΕΞ δεν πέρασε την τελευταία στιγμή!!! !

*Ναι αλλά ποιος του το «επέτρεψε» αυτό; Και ποιος τον «ενθάρρυνε» σε αυτό;

-Δυστυχώς πρώτη και καλύτερη η Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη Ντόρα Μπακογιάννη και μετά ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και οι λοιποί Κυβερνητικοί βουλευτές, που όφειλαν ευθύς εξ’ αρχής να μην επιτρέψουν καν να μπει το συγκεκριμένο θέμα στην ατζέντα των προτάσεων της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη, αφού η πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σύστασή της έγινε για να συζητηθεί και να βγει ένα πόρισμα για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της περιοχής κι όχι για να «λύσει» το πρόβλημα των Μουφτήδων!

*Και ακολούθησαν φυσικά οι ανακοινώσεις του ...άφαντου βουλευτή Ξάνθης Σπύρου Τσιλιγγίρη ο οποίος έκανε την παρακάτω εμπνευσμένη δήλωση:


«....με θλίψη και ιδιαίτερο προβληματισμό αναγκάζομαι να σταθώ, στην τοποθέτηση του Βουλευτή Ξάνθης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης η οποία δημιούργησε ένταση και αντιδράσεις εντός της Επιτροπής και προσπάθησε να αμαυρώσει τις πολύμηνες εργασίες της Επιτροπής εκφράζοντας απόψεις που δεν συνάδουν με τον σκοπό και με το αντικείμενο της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης. Ευελπιστώ για το καλό όλων οι απόψεις αυτές να είναι καθαρά προσωπικές και να μην εκφράζουν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

-Βγάλατε εσείς κανένα... νόημα; Καταλάβατε τι ήθελε να πει; Πλην της... «θλίψης» του;...

*Και στο ίδιο επίπεδο φυσικά και η ανακοίνωση του ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ Προέδρου της ΔΕΕΠ Ξάνθης και κουμπάρου του Αντώνη Πασχάλη, Αλέξη Νταμπουρατζή. Απολαύστε τη:ν! (Λέτε να του την έγραψε ο Θεολόγος;)


«Προκλητικός και στερούμενος πλήρως συνταγματικού ερείσματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο ισχυρισμός του κ. Ζειμπέκ στη Βουλή των Ελλήνων ότι η Τουρκία είναι κοσμικό κράτος σε αντίθεση με την Ελλάδα.

Συμφωνεί η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με την απαράδεκτη στάση του μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου; Ως πότε ο κ. Τσίπρας θα αφήνει τους βουλευτές του να κάνουν δηλώσεις εις βάρος της Ελλάδας;

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. ΞΑΝΘΗΣ

ΝΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

-Με... εκτίμηση; Για ποιους; Και για την ταμπακιέρα, φυσικά, την κατάργηση δηλαδή  της Σαρίας και για τους «Ψευτομουφτήδες» κουβέντα!!!

Αν αυτό δεν είναι υποκρισία, τότε... τι είναι;

*Κι ένα τελευταίοκ και αποκαλυπτικό. Με την υπερψήφιση του πορίσματος της πλειοψηφίας, ολοκληρώθηκαν την Τρίτη οι εργασίες της Ειδικής Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για την Ανάπτυξη της Θράκης, υπό τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Μεγάλη ήταν η συζήτηση για το θέμα των Μουφτήδων και της βακουφικής περιουσίας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να επισημαίνουν ότι ως κυβέρνηση το κόμμα τους κατάργησε την υποχρεωτικότητα της προσφυγής στο Μουφτή-Ιεροδίκη και να τονίζουν την ανάγκη για πλήρη κατάργηση των δικαστικών αρμοδιοτήτων.

Και στο ρεζουμέ. Ωστόσο διαφοροποίηση υπήρξε από το βουλευτή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που έκανε λόγο για "απευθείας εκλογή Μουφτή από του πιστούς", που είναι εκ διαμέτρου ΑΝΤΙΘΕΤΗ με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για ανάδειξη καταλόγου υποψηφίων από αρμόδια συμβουλευτική επιτροπή που θα έχει την αποδοχή της μειονότητας, όπως ακριβώς και η πλειοψηφία!!

 

Τουτέστιν... Μια φορά ΜΕ ΜΕΤΕ...Πάντα με τον Μετέ! Οτι δηλαδή αναφέρω και παραπάνω..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου