Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ;;; ΜΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ενώ όφειλε βέβαια ως αντιδήμαρχος και μέλος του Δ.Σ. της εργολαβικής εταιρείας  ΝΑΣΚΟΥ να γνωρίζει ότι ένα έργο ολοκληρώνεται με την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ του!!!

Και ποια ήταν η απάντηση του Πάνου Παπαδόπουλου στην απολογία του;

Μα ότι ενώ ήταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών, υπέγραφε χρηματικά εμβάσματα για την εν λόγω έργο της εργολαβικής εταιρείας στην οποία ήταν Μέλος του Διοικητικού συμβουλίου! Παραπέμποντάς τον στην ανακοίνωση της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ του Ιπποκράτη Καμαρίδη (σ.σ. Με τον οποίο έπινετσίπουρο μετά την προχθεσινή μας δίκη ο Δημήτρης Μπένης!) ο οποίος στις 20/2/2014 ανέφερε επί λέξει μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

«Παρέλαβαν «προσωρινά», πλήρωσαν «οριστικά»

Ο εργολάβος πληρώθηκε με την προσωρινή παραλαβή, ενώ το έργο παραλήφθηκε οριστικά χθες.. .(19/2/2014!!!)

Αυτά είναι «πεπραγμένα» του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης, που κατά πλειοψηφία παρέλαβε οριστικά και τυπικά πλέον το έργο της ενοποίησης πλατειών στο κέντρο της πόλης.

Εκείνο όμως που δημιουργεί αλγεινή εντύπωση, είναι το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή, όσο και η παραπαίουσα Αντιπολίτευση (κατά πλειοψηφία βέβαια λόγω σκοπιμοτήτων και γνωστών ισορροπιών), ενέκριναν με προσωρινή παραλαβή – εμείς γνωρίζουμε τμηματική όλα αυτά τα χρόνια – να πληρώνουν τον εργολάβο του έργου κατά προτεραιότητα, όταν άλλοι προμηθευτές του Δήμου, στοιβάζονται όλα αυτά τα χρόνια και περιμένουν να πληρωθούν από τις προμήθειες που κάνουν στο Δήμο, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν αρνηθεί να συνεργαστούν εξ’ αυτού του λόγου, της ρουσφετολογικής αντιμετώπισης δηλαδή των εξοφλήσεων υποχρεώσεων.

-Ποιοι ήταν η… παραπαίουσα τότε αντιπολίτευση… των γνωστών ισορροπιών κλπ; Μα η παράταξη… Ξυνίδη - Πούλιου!!!

-Φυσικά για την παραπάνω καταγγελία, του Ιπποκράτη Καμαρίδη,  λέξη δεν είπε ποτέ ο τότε αντιδήμαρχος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δημήτρης Μπένης!!! Μούγκα στη στρούγκα!!!

Μόνο μένος κατά του Πάνου Παπαδόπουλου!!! Ο οποίος υποτίθεται κάποτε ήταν… «αδελφικός» του φίλος! 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου