Άνω-Κάτω ΣΤΗ ΔΕΥΑΞ! Το like και το σχόλιο της Μαρίας Λυκίδου για Φανουράκη-Ελίντα άναψε ... νέες «φωτιές»

Δεν υπάρχουν σχόλια

  


-Αναβλήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της πρώην διευθύντριας της ΔΕΥΑΞ για 1 Δεκεμβρίου κατά του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ με τον Φανουράκη στο πλευρό της !

Είναι δυνατόν ένα απλό... like στον Φανουράκη και ένα απλό σχόλιο της πρώην διευθύντριας στην επιχείρηση (επί Τσέπελη), να έχει κάνει άνω κάτω την... ΔΕΥΑΞ του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη;

Κι όμως είναι δυνατόν, όταν το like στον τοίχο του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη με την Ελίντα και το ζεύγος Λεβέντ στην Κωνσταντινούπολη, έγινε από την πρώην γενική διευθύντρια της ΔΕΥΑΞ Μαρία  Λυκίδου που επί μήνες δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο κι ένα άνευ προηγουμένο μπουλινγκ από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη!!!

Που θέλει να την «εξοστρακίσει» -κοινώς ΔΙΩΞΕΙ κακήν κακώς...- από την Δημοτική επιχείρηση, αδιαφορώντας αν επί χρόνια ήταν η εξ’ απορρήτων του πρώην Προέδρου και νυν Δημάρχου Τσέπελη!

Τι έλεγε  το σχόλιο της  Μαρίας Λυκίδου στην ανάρτηση του Φανουράκη και της Ελίντας  που  έκανε έξω φρενών τον Πρόεδρο Ι. Καμαρίδη, μετά μάλιστα και την αναβολή των ασφαλιστικών μέτρων για τις 1 Δεκεμβρίου της πρώην διευθύντριας, επειδή ο Νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΞ Στέργιος Γιαλάογλου είχε κακούργημα στην Θεσσαλονίκη;

«

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου