Έρχεται η κανονικότητα για τους εμβολιασμένους

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Την επιστροφή των εμβολιασμένων σε πλήρη κανονικότητα, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς, επιδιώκει η κυβέρνηση και την Τετάρτη (6/10) θα ανακοινωθεί νέο πλαίσιο με περισσότερες ελευθερίες. Η κυβέρνηση έχει καταστήσει σαφές, σε όλους τους τόνους, ότι προθεσή της είναι να μην υπάρξουν πισωγυρίσματα στην οικονομική και κοινωνική κανονικότητα της χώρας.

Όσον αφορά τις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου, θα διεξαχθούν κανονικά, με την προϋπόθεση της τήρησης των υγειονομικών μέτρων, και με τη χρήση μάσκας από το κοινό που θα παρακολουθεί.

Εν τω μεταξύ, οι πολίτες μπορούν να κάνουν και το εμβόλιο της γρίπης παράλληλα με του κορονοϊού ακόμα και την ίδια ημέρα, όπως ανακοίνωσε χθες η Πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών.

Το τελευταίο 24ωρο, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.125 νέα κρούσματα. 342 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ καταγράφηκαν 36 θάνατοι.

Επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, κατέθεσε στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλεξης Τσίπρας, σημειώνει ότι η χώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά αρνητικό σημείο καθώς από τον Αύγουστο κατατάσσεται στις χειρότερες θέσεις στην Ευρώπη σε θύματα ανά εκατομμύριο πληθυσμού.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου