Έκανε ΠΙΣΩ Ο Γ. ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ!; Αφού «ταλαιπώρησε» κόσμο και «ταλαιπωρήθηκε», δήλωσε... απογοητευμένος και... «εγκατέλειψε»

Δεν υπάρχουν σχόλια

  


Μια ακόμη επιβεβαίωση του «Μ» στο διάλογο που είχε 2-3 μέρες  με τον Γιώργο Σπάρταλη στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου από το ΝΕΧΤ tv, όταν ο συγγενής και πρώην στενός συνεργάτης του Δήμαρχου Τσέπελη με παρέμβασή του στην εκπομπή, αφού αποκάλυψε ότι «θα κατέβει ο ίδιος υποψήφιος με τον Τσεγγελίδη στις επόμενες εκλογές», χαρακτηρίζοντας ως «μη έντιμο τον Σάββα Μελισσόπουλο, για τη στάση που κράτησε απέναντί του  σε προσωπική του υπόθεση..», ήρθε και η ...επιβεβαίωση για την «εξαφάνιση» του πρώην Δημάρχου  Σταυρούπολης τον τελευταίο καιρό από το προσκήνιο...

Συγκεκριμένα όταν ο Πάνος  Παπαδόπουλος ρώτησε τον  Σπάρταλη, πως θα κατέβει υποψήφιος με τον Τσεγγελίδη, όταν φημολογείται έντονα ότι «ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης εδώ και λίγες μέρες....ατόνησε και δεν κάνει πλέον επαφές», προφανώς γιατί έπεσαν «λυτοί και δεμένοι» επάνω του να τον «πείσουν» να σταματήσει τον πόλεμο κατά του Δημάρχου (του) Τσέπελη....

Αυτός απάντησε με ειλικρίνεια, «και χθες μαζί ήμασταν...αλλά δεν μου είπε κάτι τέτοιο!»

-Δηλαδή θα κατεβάσετε μαζί του τον γιο σας; Που κατέβηκε με τον Τσέπελη...; Ή την κόρη σας;

-ΟΧΙ θα κατέβω εγώ υποψήφιος, ξεκαθάρισε ο Γιώργος Σπάρταλης....

Το θολό λοιπόν τοπίο από την δήλωση αυτή του Γιώργου Σπάρταλη, είχε ως αφορμή χθες να επικοινωνήσουμε με τον Γιάννη Τσεγγελίδη που εδώ και μια...ΕΒΔΟΜΑΔΑ έχει «εξαφανιστεί» από παντού, αφού «ταλαιπώρησε» κόσμο και...»ταλαιπωρήθηκε», για να δηλώσει ο τελευταίος απογοητευμένος από τις τελευταίες εξελίξεις και την ψήφο των «21» για το «βοσκοτόπι» του Στάμου...κάτι που όπως είπε δεν περίμενε και αναρωτήθηκε μετά από αυτό, «αν αξίζει πλέον κανείς να ασχολείται με το Δήμο Ξάνθης ή δεν ασχολείται» και γενικά με τα κοινά!!

-Δηλαδή «ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ» τον αγώνα σου; Είναι αλήθεια ότι έκανες τελικά ΠΙΣΩ  ρωτήσαμε τον πρώην Δήμαρχο Σταυρούπολης και φανατικό υποστηριχτή της σημερινής δημοτικής αρχής, αφού και χθες «οργίαζαν» οι φήμες από το στενό περιβάλλον του  Δημάρχου Τσέπελη ότι «δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα με τον Τσεγγελίδη...», για να μας εκφράσει και πάλι την....απογοήτευσή του!

Και σχόλιο από τον «Μ» ουδέν, αφού εμείς δεν υποκαθιστούμε ρόλους αλλά και αυτός που πρώτος ήρθε και μας εξέφρασε την «πλήρη αντίθεση του, έναντι του....ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ απέναντί του με το ερώτημα να μας πει πως...έφυγε από την ΦΩΝΗ της ΑΜΕΡΙΚΗΣ» και όλα τα υπόλοιπα, ήταν ο ίδιος Γιάννης Τσεγγελίδης.

Με αποτέλεσμα μάλιστα ο γιος του με  ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και  ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ να υποβάλει και την παραίτησή από το αξίωμα του ειδικού συμβούλου του Δημάρχου, αφού «τα παπαγαλάκια της δημοτικής αρχής διέδιδαν ότι, ο Τσεγγελίδης δεν μπορεί να ομιλεί περί αχαριστίας, όταν ο Τσέπελης τον πρώτο που «βόλεψε» ως συνεργάτη, ήταν ο γιος του.

Και ιδού και η ΓΕΝΝΑΙΑ εκείνη παραίτηση του Κώστα Τσεγγελίδη, που έγραψε πραγματικά την ιστορία:


«Ξάνθη, 26/08/2021

Προς τον Δήμαρχο Ξάνθης

Επιστολή Παραίτησης

Κύριε Δήμαρχε,

Δια της παρούσης σας υποβάλω την παραίτηση μου από ειδικός συνεργάτης σε θέματα Τουρισμού. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλο αυτό το διάστημα των 17 μηνών και 16 ημερών.

Παρόλες τις συνεχείς οχλήσεις, τόσο από μέρους μου, όσο και από στενούς σας συνεργάτες, δεν συγκαλέσατε καμία φορά την επιτροπή Τουρισμού τα τελευταία 2 χρόνια.  Παράλληλα, δεν αναλήφθηκε καμία πρωτοβουλία, ενέργεια ή δράση σε θέματα που άπτονται γενικότερα του Τουρισμού, με απώτερο σκοπό την ανασύνταξη/αναβάθμιση της τουριστικής ταυτότητας του Δήμου μας.  Απόρροια των παραπάνω η θέση που κατέχω να υφίσταται μεν, άνευ αντικειμένου δε, απασχολούμενος κυρίως σε γραφειοκρατικά θέματα, ήσσονος σημασίας.

Ως εκ τούτου, δεν επιθυμώ πλέον η κάλυψη του κόστους μισθοδοσίας της θέσης μου (970€ πλέον ασφάλισης) να επιβαρύνει περαιτέρω τους Δημότες της Ξάνθης.

Κωνσταντίνος Ι. Τσεγγελίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου