ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Για 950 ευρώ το μήνα έγιναν «αποστάτες» και «ξεπουλήθηκαν» στον Τσέπελη, Ιγιαννίδης, Στέλιος Γουναρίδης και Χασάν Ογλού Φερτούν, ενώ Φανουράκης - Ιπποκράτης παίρνουν τα... «φιλέτα»!
 

Πως και πως περιμένει όπως μαθαίνω ο «ανεξαρτητοποιηθείς» δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Στέλιος Γουναρίδης να γίνει η  γενική συνέλευση του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης, προκειμένου να παραιτηθεί από Πρόεδρος ο Δήμαρχος Τσέπελης και να αναλάβει αυτός Πρόεδρος, ώστε να αναφωνήσει τώρα ο αγώνας δικαιώνεται και να εισπράττει κι αυτός κάθε μήνα 900-950 ευρ!!

Αφού έτσι θα δικαιωθεί και η απόφασή του να γίνει ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ και να φύγει από τον Δημαρχόπουλο, καθώς οι κύριοι τελικά αυτοί μπήκαν στο δημοτικό συμβούλιο όχι για να προσφέρουν φυσικά στη πόλη, αλλά για να ΒΟΛΕΥΤΟΥΝΗΞ!

Τουτέστιν το σύστημα Τσέπελη, δίνει κάθε μήνα σε όλους όσους ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ και πάνε μαζί τους από ένα... κοκαλάκι, μι αντιμισθία δηλαδή των 900-1100 ευρω και ο ίδιος ο Δήμαρχος μαζί με τον «εξ’ απορρήτων» του Φανουράκη και τον Ιπποκράτη Καμαρίδη παίρνουν τα...φιλέτα!!!

Και το μήνυμα της στήλης. Τους δημοτικούς συμβούλους  ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ που ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ για 900 ευρώ, δεν πρέπει να ξεχάσει κανείς μας Ξανθιώτης! 

Κανείς Ξανθιώτης δεν πρέπει να ξεχάσει όλους τους δημοτικούς συμβούλους που ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ή θα ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ!!! 

Το σύστημα Τσέπελη καταρρέι και προς το παρόν στέκεται μόνο στις ΕΞΑΓΟΡΕΣ δημοτικών συμβούλων απο άλλες παρατάξεις!!! 

Κι αν θυμάστε μάλιστα καλά, ήμασταν οι πρώτοι πουι λέγαμε οτι η παράταξη ΑΓΑΠΗ για τον...Τσέπελη είναι με ημερομηνία λήξης! 

Ήδη ο Σταμάτης Σταματιάδης ανεξαρτητοποιήθηκε και στηρίζει πλέον και αυτός Τσέπελη...!  Και οι  Αφεντούλης και  Μιχάλης Σπανίδης  δεν κρατάν πλέον ούτε τα προσχήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου