Ε, ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΕ, ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ, ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΛΥΡΑΤΖΗ! ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ «ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ποσώς με ενδιαφέρει αν οι «4» θέλουν να γελοιοποιούνται από έναν άνθρωπο απόφοιτου δημοτικού που για να κάνει τη λεζάντα του στην Σοφία Ψωμά και στους «αυλικούς» του, τους κάνει πλακίτσες και κρύψει τις παρανομίες τους,  στο… σύνηθες χαβαλέ ύφος με το οποίο πολιτεύεται εδώ και 32 χρόνια!

Θέλει ο Σάββας Μελισσόπουλος να φορέσει… ολόσωμο μαγιό, αδιαφορώντας αν όπως αναφέρει ο ίδιος, πληρώνουν οι δημότες τα ίδια…έργα δυο φορές; Με γειά του και χαρά του…

Γνωρίζετε όμως τι γράφετε στην ανακοίνωσή σας; Ή ξέρετε τα ίδια… ελληνικά με τον Τσέπελη;

Λέτε λοιπόν ΕΠΙ ΛΕΞΗ κύριε Μελισσόπουλε, κύριε Λύρατζη, κύριε Παπαχρόνη, κύριε  Γιώργο Χατζηθεοδώρου τα εξής:

««Το σίγουρο όμως είναι ότι, μπορεί το κολυμβητήριο της Ξάνθης να το πληρώσαμε παραπάνω από ό,τι έπρεπε, να το άφησαν κάποιοι να λεηλατηθεί για να χρηματοδοτήσουν εκ νέου ίδιες εργασίες, θα πρέπει όμως όλοι να βάλουμε πλάτη ώστε να ανοίξει».

-Έ όχι κύριοι! Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ αυτοί άφησαν το κολυμβητήριο να λεηλατηθεί και «χρηματοδότησαν» τις ΙΔΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, γιατί μιλάμε για διαχείριση δημοσίου χρήματος!!!

Κι αν με αυτά τα μυαλά θα διεκδικήσετε το Δήμο Ξάνθης, ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε!!! Γιατί σκεφτόμαστε τελείως διαφορετικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου