ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΩΞΤΟΥΣ! Σταϊκούρας-Χατζηδάκης, υπονομεύουν την πολιτική σου για Ανάπτυξη της Θράκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  

*Πέρασαν 13 μήνες και οι επιχειρήσεις της Θράκης δεν έχουνε πάρει ακόμη τους συμψηφισμούς για την επιδότηση εργασίας 12%, παρά τις... 3-4 τροποποιήσεις

-ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 12%, ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

*Εμπαίζουν τις επιχειρήσεις της Θράκης, γράφουν στα παλιά τους υποδήματα ακόμη και την Ντόρα και τη Διακομματική Επιτροπή, θέλουν με το ζόρι να βγάλουν πάλι πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη!

ΤΗΝ Ανάπτυξη της Θράκης έχουν «βάλει» στο στόχαστρο Σταϊκούρας και Χατζηδάκης παρά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, το έργο του οποίου ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ και τους καταγγέλλουμε δημόσια, αφού εμπαίζουν εδώ και 13 μήνες της επιχειρήσεις της Θράκης δεν έχουν πάρει ακόμη τους συμψηφισμούς για την επιδότηση εργασίας!!!!

Όπως είναι γνωστό, ακόμη και κατά την τελευταία του επίσκεψη στη Ξάνθη στα εγκαίνια για το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ενώ ο Πρωθυπουργός έβαλε ψηλά τον πήχη και πάλι στον τομέα που λέγεται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, οι Υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκουρας και Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης αδιαφορούν πλήρως για την επιδότηση εργασίας 12% που έχει περάσει και από τη Βουλή των Ελλήνων, παρά τις πιέσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και της Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής Ντόρας Μπακογιάννη!!!

Λες και το κάνουν επίτηδες, και οι δυο ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ανοιχτά τις εξαγγελίες και το έργο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ γράφουν στα παλιά τους υποδήματα με τον τρόπο αυτό και το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί μάλιστα μέσα στον Σεπτέμβρη.

Η σύμπτωση; Και οι δυο συγκεκριμένοι Υπουργοί είναι οι πλέον αντιπαθείς για τους Έλληνες. Ο μεν Σταϊκούρας που επαναλαμβάνει συνεχώς τις... ίδιες ρυθμίσεις μόνο για την περίοδο της πανδημίας και ελλείψει άλλου σχεδίου λέει τα ίδια και τα ίδια αντί μιας ΓΕΝΝΑΙΑΣ νέας ρύθμισης 120 δόσεων που θα δώσει πραγματικά μια ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ σε όλους τους Έλληνες, ο δε Χατζηδάκης έχει γίνει γραφικός ως Υπουργός  Εργασίας, «συγχαίοντας» προφανώς τις κοινωνίες της ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ με αυτές του... Κολωνακίου και των περιοχών που ευημερούν!!!

Αποτέλεσμα η ΘΡΑΚΗ να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και οι Σταϊκούρας και  Χατζηδάκης να  ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ τελείως για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, υπονομεύοντας τις ίδιες τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού και γράφοντας στα παλιά τους υποδήματα και την Πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Πρωθυπουργέ ΔΙΩΞΤΟΥΣ και τους δυο, γιατί υπονομεύοντας το έργο σου για την ανάπτυξη στη ΘΡΑΚΗ, στην ουσία κάνουν κακό στην ίδια την πατρίδα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου