Πολιτική Προστασία ΑΜΘ: Να είμαστε όλοι σε επιφυλακή

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Μέχρι τη Δευτέρα απαγορεύεται -στο σύνολο της Επικράτειας και με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο- κάθε μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε: (α) περιοχές NATURA, (β) δάση, (γ) εθνικούς δρυμούς, (δ) αισθητικά δάση και (ε) άλση εντός οικιστικών ιστών” ανέφερε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας αν.Μ.Θ. κος Κ. Χουβαρδάς μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής το πρωί (Παρασκευή 6 Αυγούστου) προτρέποντας να «αποφεύγουν οι πολίτες τις μη απαραίτητες μετακινήσεις, οι αγρότες τις αγροτικές εργασίες με μηχανήματα που προκαλούν σπινθήρες και οι μελισσοκόμοι το κάπνισμα των μελισσών»

Όπως είπε, από το μεσημέρι και μετά προβλέπονται καταιγίδες στην αν.Μ.Θ.. Σήμερα θα συνεδριάσουν εκ νέου τα Συντονιστικά Πολιτικής Προστασίας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της αν.Μ.Θ. για την καλύτερη οργάνωσή τους. “Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι κάτοικοι της αν.Μ.Θ. και να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα θα μπορούσε να προκαλέσει εκδήλωση πυρκαγιάς. Και από το μεσημέρι και μετά κατά την εκδήλωση τυχών πλημμυρών” σημειώνοντας πως “οι πολίτες θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών”.

Τέλος, προέτρεψε όλους και όλες: «Να είναι σε επιφυλακή» και “να μη βάζουν τις ζωές τους σε κίνδυνο” αποφεύγοντας τις περιττές μετακινήσεις κατά την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων.

Πηγή:ertnews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου