Γελάνε οι Δραμινοί, γελάει όλη η Περιφέρεια! Αριστείδης Μωϋσιάδης: «Έφυγε» από τον Τοψίδη για να τον κάνει ...εντεταλμένο σύμβουλο ο Μέτιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Νάτος ο Αριστείδης χαρούμενος με τον Χριστόδουλο Τοψίδη! 


Νάτος ο Αριστείδης και με τον νέο....ηγέτη του Χρήστο Μέτιο!!! Που ελλείψει έργου και οράματος για την Περιφέρεια με "αποστάτες" απο άλλες παρατάξεις νομίζει οτι θα καταξιωθεί στο λαό!

*Με.... "εξαγορές" θέσεων ο  Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, αφού δεν μπορεί να επιδείξει έργο, προσπαθεί να "συντηρηθεί" πολιτικά!!! Και η...εκκλησία στις αρμοδιότητες του Αριστείδη Μωϋσιάδη! 

Ε,... καλά! Και πριν αλέκτωρ λαλήσει η νέα δικαίωση για τον "Μαχητή" , αφού από την πρώτη μέρα που ανεξαρτητοποιήθηκε ο Περιφερειακός σύμβουλος Δράμας Αριστείδης Μωϋσιάδης που είχε εκλεγεί με τον Χριστόδουλο Τοψίδη  και ....«παραμιλούσε» στην Ανοιχτή γραμμή του Next tv (29-30 Απρίλιου) όταν τον ρωτήσαμε γιατί ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ κι έφυγε από την παράταξη με την οποία εκλέχτηκε κι αν το έκανε για να πάρει μια ....θέση.....μπέρδευε τα λόγια του! 

Δεν πέρασαν τρεις μήνες και 7 μέρες και νάτος με θέση εντεταλμένου συμβούλου αλά....Κώστα Κουρτίδη  και ο Αριστείδης Μωϋσιάδης! Με αρμοδιότητα και την....εκκλησία μάλιστα!!! 

Πριν Αλέκτωρ λαλήσει λοιπόν ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος με δελτίο τύπου που μας έστειλε μας ενημέρωσε ότι, «συναντήθηκε με τον εν λόγω "Ανεξάρτητο" Περιφερειακό σύμβουλο Δράμας που εκλέχτηκε με τον  Τοψίδη και τον έκανε...εντεταλμένο σύμβουλο!!!! Υποσχόμενος να τον κάνει και....Δήμαρχο Δράμας στη θέση του Μαμσάκου προφανώς!!! 

Η ...νομιμοποίηση της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ έγινε πλέον ρουτίνα στην Αυτοδιοίκηση για το "δίδυμο" Μέτιος-Τσέπελης! 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ:

Συνάντηση με τον ανεξάρτητο περιφερειακό σύμβουλο Δράμας κ. Αριστείδη Μωυσιάδη είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα της Δράμας και της Περιφέρειας και διαπιστώθηκε συμφωνία απόψεων μεταξύ του κ. Μέτιου και του κ. Μωυσιάδη.

Ιδιαίτερα αναλύθηκαν ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και δράσεων που θα μπορούσαν να αναληφθούν το επόμενο διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ τους και ο κ. Περιφερειάρχης όρισε τον κ. Μωυσιάδη άμισθο εντεταλμένο σύμβουλο εφαρμογής δράσεων κοινωνικής πολιτικής και συνέργειας με τους φορείς της Περιφέρειας.

Ο κ. Μωυσιάδης θα έχει ως αντικείμενο την προετοιμασία και την εφαρμογή των δράσεων κοινωνικής πολιτικής που περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό της Περιφέρειας, με τη συνέργεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων όπως Δήμοι, Κοινωνικοί Φορείς, Εκκλησία, Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού και Δημοσίου Φορέα, Συλλογικότητες κλπ.

Ειδικότερα, θα αποτυπώνει και θα ιεραρχεί τις προτεραιότητες και τις δράσεις όλων των φορέων και θα εισηγείται στη Διοίκηση της Περιφέρειας για το βέλτιστο αποτέλεσμα της υλοποίησής τους με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέργεια και συμπληρωματικότητα.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου