Εγκλημα στις Σέρρες: Δύο μαχαίρια είχε στην κατοχή του ο συλληφθείς 21χρονο-Ανακοίνωση της αστυνομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Ανω Καμήλα Σερρών από το άγριο έγκλημα, με θύμα έναν 20χρονο και θύτη έναν 21χρονο.

Ο νεαρός που φέρεται να είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας, συνελήφθη τελικά από την Αστυνομία, καθώς εντοπίστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον τόπο καταγωγής του, στο Λιβαδοχώρι.

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της εν ψυχρώ δολοφονίας κάνουν λόγο για ερωτική αντιζηλία. Οπως δηλώνουν κοινοί φίλοι των δύο νέων, ο 20χρονος διατηρούσε σχέση με πρώην κοπέλα του 21χρονου. Αν και συνυπήρχαν για ώρα -χωρίς προβλήματα- στην ίδια παρέα σε πάρκο του χωριού, ξαφνικά άρχισαν να καβγαδίζουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, που εξέδωσε για τη σύλληψη του 21χρονου, ο νεαρός είχε στην κατοχή του δύο μαχαίρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:


«Συνελήφθη σήμερα (10 Αυγούστου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο 21χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 20χρονο στην θωρακική χώρα, μετά από διαπληκτισμό τους λόγω προσωπικών διαφορών.

Στη συνέχεια ο 21χρονος διέφυγε πεζός, όπου μετά από αναζητήσεις και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε κοντινή περιοχή και συνελήφθη.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ενώ από τον χώρο κατασχέθηκε ένα τμήμα λαβής μαχαιριού.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών, 1 μαχαίρι μήκους 19 εκατοστών και 1 κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στον χώρο όπου συνελήφθη ο ανωτέρω.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου