"Γλέντι" Χατζημεστή την Τρίτη το βράδυ στο Fresco! To...σήκωσαν το ΤΙΜΗΜΕΝΟ!!! Το μέλλον είναι εδώ! Τα καλύτερα....τώρα έρχονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

"Τρικούβερτο" γλέντε με μπουζούκια, όργανα και τον...ΥΜΝΟ του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης που ανανεώνεται (σ.σ. Ήδη ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος γράφει και συνθέτει νέο ύμνο-τραγούδι....), πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Fresco του Μπάμπη Χατζημεστή. Παρόντες όλοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ με το κύπελλο αλλά και τα μετάλλια!

Το Next tv ήταν εκεί και μίλησε με τον Πρόεδρο, προπονητή, φροντιστή ακόμη και....σερβιτόρο σήμερα Μπάμπη Χατζημεστή που ήταν όμως...¨σφίγγα" για το μέλλον του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης και δεν άνοιξε τα χαρτιά του...ευχήθηκε όμως "καλύτερες μέρες και μεγαλύτερες δόξες και για τους ποδοσφαιριστές τους αλλά και για τους παίχτες του"!

150.000 ευρώ χρειάζονται για την εγγυητική (σ.σ. Τόσα χρειάστηκε και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 με άλλο ΑΦΜ...) και ο χρόνος απο σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου και μετράει!!!

Το NEXT tv τους "πρόλαβε" μόλις τελείωνε το "γλέντι" και ιδού οι αποκλειστικές φωτογραφίες. Τις δηλώσεις του Μπάμπη Χατζημεστή θα δείτε στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού των 21.00.  Σήκωσέ το ....το τιμημένο!

Θ. Αθ.   
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου