Στον τελικό του Roland Garros ο Τσιτσιπάς – Τον αποθεώνουν τα γαλλικά μέσα

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο  μοναδικός Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το «χρυσό εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του Roland Garros που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.
Με μία ακόμη «μυθική» εμφάνιση στον πρώτο χρονικά ημιτελικό με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο 22χρονος πρωταθλητής επικράτησε με 3-2 σετ του Γερμανού κι έγινε ο πρώτος τενίστας από την Ελλάδα που θα δώσει το «παρών» σε τελικό Grand Slam.

Ο σπουδαίος αγώνα θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι. Ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά του θα είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς νικητής της τιτανομαχίας που σημειώθηκε μεταξύ του Σέρβου και του Ράφα Ναδάλτο βράδυ της Παρασκευής. 

Η γαλλική «L’Equipe» αποθεώνει τον Τσιτσιπά
Η «L’Equipe», η μεγαλύτερη (και μόνη) αθλητική εφημερίδα της Γαλλίας αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη νίκη του στον ημιτελικό του Roland Garros, απέναντι στον Zβέρεφ.

Το γαλλικό μέσο φιλοξένησε την είδηση στο κεντρικό θέμα της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της, σε μια φωτογραφία κατά την οποία ο Στέφανος Τσιτσιπάς υψώνει τα χέρια ψηλά, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη νίκη.

«Τσιτσιπάς, η μεγάλη πρεμιέρα!», είναι ο τίτλος των Γάλλων αθλητικογράφων για το έπος του Έλληνα τενίστα, που προκρίνεται για πρώτη φορά στον τελικό Grand Slam.

Τα δημοσιεύματα γαλλικών μέσων για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Έκτακτη είδηση για τον πρώτο φιναλίστ στον τελικό του Roland Garros φιλοξένησε στην ηλεκτρονική της έκδοση και η εφημερίδα «Le Figaro», με τίτλο «Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ζβέρεφ και ξεχύνεται στον τελικό».

Το δημοσίευμα σημειώνει πως «στον τελικό, το νούμερο 5 από την Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη θα αντιμετωπίσει έναν εκ των νικητών του αγώνα μεταξύ Τζόκοβιτς και Ναδάλ».

Στο τέλος ενός αληθινού μαραθωνίου, που διήρκεσε τρεις ώρες και 35 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίνεται στον τελικό του Roland Garros, σημειώνει με τη σειρά του το δίκτυο BFMtv, που καλύπτει λεπτό προς λεπτό τη διοργάνωση από το Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου