Κομοτηνή: Με ένα κλικ όλες οι δράσεις δήμου, Συλλόγων και Ομάδων – Be in komotini, Be informed

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Ένα χρήσιμο ημερολόγιο όλων των δράσεων του Δήμου, των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων καθώς επίσης των εθελοντικών και κοινωνικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στα όριά του δημιούργησε ο Δήμος Κομοτηνής μέσα από το Visit komotini σε αρχείο ηλεκτρονικού ημερολογίου το οποίο αξιοποιείται με τον πιο εύκολο τρόπο.

Με ένα απλό “κλικ” στο κινητό ή τον υπολογιστή όλοι μπορούν να λαμβάνουν ενημέρωση στο κινητό για όλες τις αθλητικές, πολιτιστικές, κοινωνικές δράσεις.

Παράλληλα, με την προσωπική ενημέρωση του κάθε πολίτη μέσω από το Ημερολόγιο δίνεται η δυνατότητα σε φορείς που σχεδιάζουν μια εκδήλωση, με ένα “κλικ” στο Ημερολόγιο του Visit Komotini να γνωρίσουν τον προγραμματισμό των υπόλοιπων για να μη συμπέσουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής δράσεων ή εκδηλώσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσθέσουν τον σύνδεσμο στο πρόγραμμα που χρησιμοποιούν (iCal, Google Calendar) μέσω της λειτουργίας εγγραφή – subscribe.

Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν το url https://scmsmedia.fra1.cdn.digitaloceanspaces.com/88232ce3-9c21-465f-bfb3-087ba38cd66c/calendars/calendar.ics για να προσθέτουν το ημερολόγιο στο πρόγραμμα που χρησιμοποιούν (Google Calendar, iCal κλπ,) κάνοντας ΕΓΓΡΑΦΗ (SUBSCRIBE).

“Συμβουλή: Μην προσθέσετε απλά το Ημερολόγιο σαν αρχείο γιατί έτσι δε θα ενημερώνεται. Με την εγγραφή στη διεύθυνσή του, το ημερολόγιο θα ενημερώνεται αυτόματα στον χρόνο που θα ορίσετε εσείς.”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου