Η ομάδα του ΑΟΞ συνεχίζει το ταξίδι της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την επόμενη στάση να είναι το ΔΑΚ Κρύας Βρύσης. Εκεί, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, οι «κόκκινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Μετά τις τελευταίες εμφανίσεις, η ομάδα της Ξάνθης θέλει να συνεχίσει τη θετική της πορεία και να προσθέσει ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή της. Από την άλλη, ο Απόλλων θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους.
Το ραντεβού είναι κλεισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής στο ΔΑΚ Κρύας Βρύσης, με τους φίλους του ποδοσφαίρου να περιμένουν ένα μαχητικό και αμφίρροπο ματς.


Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου