Στα μάτια μιας Γυναίκας… Η κυριαρχική στάση του σώματος φέρνει την επιθυμία

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Αν θέλετε να ξαναβγείτε ραντεβού με το αντικείμενο του πόθου σας ή να κερδίσετε την προσοχή κάποιας που σας αρέσει, δοκιμάστε να καθίσετε δίπλα της ή απέναντί σας με το σώμα σας σε κυριαρχική στάση ή πιο απλά με διάπλατα ανοιχτά πόδια.

Μπορεί να κινδυνεύετε να φανείτε αγενής ή «επιδειξίας», αλλά όπως υποστηρίζει μια νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϊ, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), με αυτή την πρακτική έχετε πιθανότητες να φανείτε πιο ελκυστικός.

Οι ερευνητές, μελέτησαν το ζήτημα μέσω βιντεοσκόπησης ραντεβού και ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής τύπου Tinder και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αν ένας άνδρας απλώνεται στον χώρο, τεντώνοντας τον κορμό του σώματος και τα χέρια του ή ανοίγοντας τα πόδια του, δείχνει πιο κυριαρχικός και φαίνεται έτσι σε μια γυναίκα -συνειδητά ή ασυνείδητα- πιο ανοιχτός και πιο επιθυμητός.

Οι άνδρες αυτοί μεταδίδουν το μήνυμα είναι ότι πιο πετυχημένοι επαγγελματικά και πιο πρόθυμοι να μοιρασθούν στη ζωή τους. Κάτι ανάλογο φαίνεται πως συμβαίνει με αρκετά ζώα στη φύση, όπου ο «επιδειξίας» συχνά κερδίζει το κορίτσι!

Αντίθετα, οι άνδρες που κρατάνε σφιχτά κλειστά ή σταυρώνουν τα χέρια και τα πόδια τους, έχουν μάλλον λιγότερη τύχη με τις γυναίκες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου