Τα ερωτικά χείλη… Ο άντρας εστιάζει την προσοχή του πρώτα στα χείλη της γυναίκας και μετά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο άντρας εστιάζει την προσοχή του πρώτα στα χείλη της γυναίκας και μετά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της.

Πολλές έρευνες έχουν γίνει σχετικά με το τι ελκύει τους άνδρες σε μια γυναικά. Και πολλά φυσικά έχουν ειπωθεί. Άλλοι λένε τα μάτια, άλλοι το όμορφο πρόσωπο γενικά και άλλοι το ωραίο σώμα.

Με μια τελευταία ερευνά όμως που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ αποκαλύφθηκε πως ο άντρας εστιάζει την προσοχή του πρώτα στα χείλη της γυναίκας και μετά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν 50 άντρες από τους οποίους παρακολούθησαν τις κινήσεις των ματιών όταν αυτοί κοιτούσαν φωτογραφίες γυναικών. Έτσι παρατήρησαν ότι όταν η γυναίκα στη φωτογραφία φορούσε κραγιόν, οι άνδρες εστίαζαν στα χείλη για 7 δευτερόλεπτα περίπου, αφιερώνοντας μόλις 0,95 δεύτερα κοιτάζοντας τα μάτια και 0,85 δεύτερα κοιτάζοντας τα μαλλιά!

Μάλιστα οι άντρες εστίαζαν ακόμα περισσότερο όταν οι γυναίκες φορούσαν κόκκινο ή ροζ κραγιόν ενώ τα φυσικά και σαρκώδη χείλη είχαν την πιο έντονη επίδραση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου