Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις Τερίμ και Καρβαλιάλ μετά το φινάλε του ντέρμπι

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου απέναντι στον Ολυμπιακό και φώναξε «παρών» στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Super League.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φατίχ Τερίμ, όπως είναι αναμενόμενο, εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς απόλυτα ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα, εν αντιθέσει με τον συνάδελφό του, του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τον προβληματισμό του.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο προπονητές:

Τα συγχαρητήρια του Τερίμ

«Νιώθω πολύ χαρούμενος, ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή, είναι μια καλή νίκη με καθαρό σκορ 2-0.

Παίξαμε καλά, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είδα για πρώτη φορά τους οπαδούς μας, σήμερα, μας χαιρέτησαν με πολλή ενέργεια και έπρεπε να τους δώσουμε ένα αποτέλεσμα σαν αυτό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου, έδωσαν πολλές μάχες», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ.

Καρβαλιάλ: «Πρέπει να το πιστέψουμε»

Όσο για τον προπονητή του Ολυμπιακού; Φάνηκε πως παρ’ ότι οι Πειραιώτες, πλέον, είναι στο -9 από την κορυφή, πιστεύει πως οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί εντελώς για τον τίτλο.

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Παναθηναϊκό. Η μόνη διαφορά ήταν στην αποτελεσματικότητα.

Πρέπει να το πιστέψουμε και να προσπαθήσουμε. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε», δήλωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου