Εκλογές ΠΕΔ ΑΜΘ: "Σάρωσαν" Σάββας Μιχαηλίδης, Θωμάς Μίχογλου, Γ. Τσιτιρίδης, Στράτος Κοντός

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Νέος Πρόεδρος της ΠΕΔ με το..."σπαθί" και την πρωτιά του ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης, εκλέγονται και οι 13 Δήμαρχοι και 8 δημοτικοί σύμβουλοι (οι πρώτοι σε ψήφους). Το Δ.Σ. απαρτίζεται από 21 μέλη.

Με παρόντες πολλούς Αυτοδιοικητικούς απ' όλη την ΑΜΘ πραγματοποιήθηκαν στις 18.00 τη Τρίτης οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ που έγιναν στην Κομοτηνή  και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Chris and Eve

Στις εκλογές σάρωσε ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης που πήρε 73 ψήφους και είναι ο νέος Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ με δεύτερο τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου που πήρε 61 σταυρούς.

Ψηφίστηκαν επίσης υψηλά ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης που πήρε 60 σταυρούς και ο Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός που πήρε -αν και πρώτη φορά υποψήφιος-, 56 ψήφους. 

Όπως είναι ο γνωστό ο νέος  πρόεδρος της ΠΕΔ θα προκύψει μετά την συνεδρίαση του ΔΣ (σίγουρα νέος πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης).

 Στο ΔΣ συμμετέχουν σίγουρα οι 8 πρώτοι σε ψήφους από τους 10 δημοτικούς συμβούλους και όλοι οι δήμαρχοι (13) στο σύνολο. Ως εκ τούτου το ΔΣ απαρτίζεται από 21 μέλη.

Το τελικό αποτέλεσμα μετά απο μακρά διαδικασία: 

Εγγεγραμμένοι 127

  • Ψηφίσαντες 123
  • Αυτοδιοικητική Σύνθεση 118
  • Λαϊκή Συσπείρωση 3
  • Λευκά 1
  • Άκυρα 1



Οι εκλογές διεξήχθηκαν  στο ξενοδοχείο Chris and Eve στη Κομοτηνή και τις παρακολούθησαν και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης Γιάννης Καλτσάς με τον δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης Χρήστο Παππά
.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου