Μία καταπληκτική αιμοδοτική χρονιά πλησιάζει σε λίγες μέρες στο τέλος της

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Μετά και την ολοκλήρωση και της τελευταίας εξωτερικής αιμοδοτικής εξόρμησης επί ευκαιρία των χριστουγεννιάτικων εορτών των χριστιανών μελών μας, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στον φιλόξενο χώρο του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης, τα μέλη της «Αγάπης» ξεπέρασαν σε προσφορά για το τρέχον έτος, τους 2.000 ασκούς αίματος μόνο προς το Νοσοκομείο μας.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες μέλη μας που προσήλθαν στην χθεσινή αιμοδοσία σε μία εργάσιμη ημέρα που μπόρεσε όντως και προσέφερε μια ικανοποιητική ποσότητα αίματος προς το Νοσοκομείο μας επί ευκαιρία των αργιών που θα υπάρξουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ευχαριστούμε τους εργαζομένους της αιμοδοσίας Ξάνθης για την προσπάθειά τους και για τη συμπαράστασή τους.

Ευχαριστούμε το διοικητικό συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης για τη διάθεση της αίθουσας για την άψογη φιλοξενία τους και για το εορταστικό κλίμα που δημιούργησε.

Ευχαριστούμε την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΑΕ «ΒΙΚΟΣ» για την στήριξη της δράσης με χυμούς και εμφιαλωμένα νεράκια.

Ευχαριστούμε το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης για τη συμμετοχή τους.

Ευχαριστούμε τέλος το ανδρόγυνο Δήμου Yonka και Θωμάς από τα Καλομόδια Άρτας για την σούπερ προσφορά τους. Πεντακόσια κιλά (μισός τόνος) μανταρίνια παραγωγή τους, σταλθήκανε στην Ξάνθης για τους εθελοντές αιμοδότες και για τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου μας «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ». Μια τεράστια προσφορά εκτίμησης στο έργο που γίνεται στην περιοχή μας. Σας ευχαριστούμε παιδιά για αυτή την ιδιαίτερη προσφορά σας. Όπως και ευχαριστούμε όλους αυτούς που συμμετείχανε σε αυτό το δίκτυο εθελοντισμού, αγάπης και αλληλεγγύης προκειμένου να φτάσει η προσφορά από τα κτήματα της Άρτας στην περιοχή μας. Έτσι θέλαμε επίσης ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε για την δωρεάν μεταφορά των μανταρινιών από Άρτα σε Θεσσαλονίκη την μεταφορική εταιρεία Ηπείρου “ΚΟΜΙΩΤΗΣ”, τον κ. Θοδωρή Δήμο για τα κλουβάκια και τον κ. Δημήτριο Βέτσιο για την συγκομιδή. Όπως ευχαριστούμε θερμά και για την δεύτερη μεταφορική εταιρεία και τον κ. Δημήτριο Κουτρουλό από το Δέκαρχο που τα μετέφερε από την Θεσσαλονίκη στην πόρτα του γηροκομείου μας και στην αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης.

Πολλά ευχαριστώ επίσης και στον εθελοντή αιμοδότη και υπεύθυνο της ομάδας αιμοδοτών Κεντητής – Ηλιόπετρας, οδηγό κ. Χασάν Νουρήογλου.

Καλές γιορτές σε όλους και να έχουμε μια ακόμη Καλύτερη Χρονιά το 2024.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών

Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Έτος Ιδρύσεως 1975

Ο Πρόεδρος

Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης

Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου