ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΟΝΤΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 9ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Στο ξενοδοχείο Nestos πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου για τον 9ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθωνιο που θα πραγματοποιηθεί στην Ξανθη 26 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή.

Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν και οι χορηγοί που εδώ και χρόνια στηρίζουν τον Ημιμαραθώνιο μεταξύ των οποίων είναι και η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ με εκπρόσωπο τον Στράτο Κοντό. 

Έγινε σημαντική αναφορά από τους διοργανωτές του συλλόγου προς τους χορηγούς που ήταν ο Στράτος  Κοντος ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης που παραβρεθηκε ως Συναιτεριστική  Ασφαλιστική, ο κ Νακος εκπροσώπησε την sunlighto κ.Αναστασιαδης τον Cosmote

Στην διάρκεια της συνέντευξης οι Πυργελής Γιάννης και Άκης Γκορογιας ανέλυσαν όλο το πρόγραμμα της διαδρομής του 9ου Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιου στη Ξάνθη.


Παρών ήταν επίσης και ο νέος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Τάσος Ταρενίδης  που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας θα αναλάβει  Αντιδήμαρχος Αθλητισμού.

Ολοι οι χορηγοί απεύθυναν χαιρετισμό και μίλησαν πολύ κολακευτικά για την προσπάθεια που καταβάλουν πάντα ώστε να ξαναζήσουμε συγκινητικές στιγμές από την προσέλευση του κόσμου όλων των ηλικιών!

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. 

Γιάννης Τσιλιγγιρίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου