Διπλάσιο κόσμο απο τον Τσέπελη είχαν οι Μπροστά στο Elisso Hotel! Μέσα και έξω! Τόπαν και τόκαναν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Επιμένει ο Ανέστης Αντωνιάδης για ανοιχτό debate με τον Φανουράκη έστω και απο το δημοτικό ραδιόφωνο! Φέρε και την...Χαριτωνίδου! Γιατί σε διώξανε απο την παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους το 2919 Πάνος Σταυρακάρας, Σταύρος Αμοιράς, Χαριτωνίδου, Καλογερής κι όλοι μαζί!!!

Τόπαν και τόκαναν!!! Αφού σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023  στην κεντρική εκδήλωσή τους στο Elisao Hotel οι ΜΠΡΟΣΤΑ είχαν ...διπλάσιο κόσμο όχι μόνο μέσα στην αίθουσα αλλά και έξω από αυτήν, στα κατάμεστα μπαλκόνια και στο προαύλιο του ξενοδοχείου, χωρίς να στήσουνε.... Κέτερινγκ για να πάει να φάει και να πιει ο κόσμος τζάμπα!


Μάλιστα ο Φάνης Παπαδάκης δημοσίευσε και 5 φοβερές φωτογραφίες, που μιλούσαν μόνες τους, από τον ΠΑΝΙΚΟ που δημιούργησαν οι ΜΠΡΟΣΤΑ με κεντρικό ομιλητή τον έντιμο Σάββα Μελισσόπουλου που παρουσίασε και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού. 

-Κεντρικό σύνθημα όλου αυτού του κόσμου που βρέθηκε δίπλα στους ΜΠΡΟΣΤΑ! 

Να φύγουν τα "λαμόγια", οι "γυρολόγοι" οι "διαπλεκόμενοι" και αυτοί που μπήκαν στο Δήμο Ξάνθης για να...πλουτίσουν!!! Να φύγουν οι τυχάρπαστοι από το Δήμο Ξάνθης!!!

Να φύγουν!!! Αλλά και να μπούνε στη φυλακή αυτοί που ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ αδίστακτα σε βάρος των δημοτών και του Ξανθιώτικου λαού!!! Και από άνεργοι....πλούτισαν και προβάλλουν μάλιστα και τον πλουτισμό τους!!! Να φύγουν αυτοί που κατάντησαν το Δήμο Ξάνθης σε..."μαγαζάκι" τους και έδιναν δουλειές μόνο στους "δικούς" τους!!!

Κατάμεστη η αίθουσα δεν χωρούσε κανείς...κι άλλος τόσος κόσμος έξω απο το Elisso ,στον ίδιο χώρο οπυ έκανε την δική του εκδήλωση πριν λίγες μέρες ο Τσέπελης!!! Και παρά την κινητοποίηση δεν είχε είχε ούτε τον μισό κόσμο!!!

Διπλάσιος ο κόσμος, όπως ακριβώς στοιχημάτιζαν ο  αγωνιστής Ανέστης Κώστα Αντωνιάδη που προκάλεσε ευθέως σε debate τον Φανουράκη προκειμένου να τον ρωτήσει ευθέως, γιατί στις εκλογές του 2019 τον "έδιωξαν" απο την παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους, Παναγιώτης  Σταυρκάρας, Σταύρος Αμοιράς, Χαρτωνίδου, Καλογερής και όλη η τότε παράταξη!!!

Διπλάσιος κόσμος...χωρίς να "επιστρατευτούν" οι "βολεμένοι", οι "προμηθευτές"  και οι "υπάλληλοι" του Δήμου!!! 

Δείτε φωτογραφίες απο τους ΜΠΡΟΣΤΑ που σήμερα τόνισαν άπαντες, "μόνο εμείς έχουμε την δύναμη να πάμε φυλακή αυτούς που παρανόμησαν στο Δήμο Ξάνθης με απευθείας αναθέσεις 10 εκατομμυρίων, παρανομίες και υπερτιμολογήσεις που προκαλούν το κοινό αίσθημα!!! 

Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους! 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου