ΠΑΟΚ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Θρίαμβος στην Τούμπα, ο Κουλιεράκης «πήρε το αίμα του πίσω»! Η βαθμολογία του ομίλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Conference League, επικρατώντας με 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην «καυτή» Τούμπα!

Οι ασπρόμαυροι με γκολ του Κουλιεράκη στις καθυστερήσεις πήραν ένα μεγάλο τρίποντο που τους φέρνουν στην κορυφή του ομίλου και μάλιστα με τρεις βαθμούς διαφορά, θέτοντας βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Είχε ρυθμό

Το παιχνίδι είχε υψηλό ρυθμό από την αρχή και οι Γερμανοί δε φάνηκαν διατεθειμένοι να μείνουν πίσω και μάλιστα είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με το σουτ του Ενκουκού στο 7′ που δεν βρήκε στόχο.

Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» με σουτ του Βιεϊρίνια στο 10′, που όμως επίσης δεν βρήκε στόχο.

Στο 16΄ο Δικέφαλος σκόραρε με τον Σαμάτα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, διότι κρίθηκε πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ, μετά την πάσα του Μεϊτέ. Ετσι, με την παρέμβαση του VAR, το 0-0 παρέμεινε.

Στο 28′ όμως ο ΠΑΟΚ έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα κι αυτή τη φορά το τέρμα του μέτρησε! Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, με αριστοτεχνικό τρόπο και νίκησε τον Τραπ. Το 1-0 ήταν γεγονός, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι Γερμανοί πήραν την κατοχή της μπάλας και απείλησαν στην συνέχεια με Σκίρι, Μαρμούς, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Κοτάρσκι φώναξε παρών.

Μαρμούς, αλλά και… Κουλιεράκης!

Στο δεύτερο μέρος η Άιντραχτ συνέχισε να απειλεί και ο Κοτάρσκι απομάκρυνε με υπερένταση μετά από κεφαλιά του Κνάουφ. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έσωσε και στη συνέχεια σε προσπάθεια του Μαρμούς.

Η τρίτη όμως ήταν «φαρμακερή» για τους Γερμανούς, που κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 χάρη σε λάθος του κορυφαίου μέχρι εκείνο το σημείο Κουλιεράκη.

Το εκμεταλλεύτηκε ο Μαρμούς και νίκησε τον Κοτάρσκι για το 1-1.

Η Άιντραχτ είχε ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, αλλά από το φάουλ του Σαϊμπί απέκρουσε ο Κοτάρσκι, ενώ η μπάλα βρήκε λίγο και στο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία και στο 87′ με τον Σβαμπ, όμως το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις!

Ο Κουλιεράκης, μοιραίος στο γκολ της Άιντραχτ, μετά από φάουλ που εκτέλεσε με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-1, σε ένα χιτσκοκικό φινάλε!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  • ΠΑΟΚ 6 5-3
  • Άιντραχτ 3 3-3
  • Ελσίνκι 1 3-4
  • Αμπερντίν 1 2-3

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου