ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΙΟΥΡΤ τους Ορκωτούς λογιστές για τα «έργα» του Ντελή Ριτβάν στο Δήμο Μύκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Νέα επίσκεψη στο Δημαρχείο και αυστηρές συστάσεις στις Τεχνικές υπηρεσίες και στους υπαλλήλους Ποιοι έπαιρναν τις απευθείας αναθέσεις αλλά και ποιοι υπάλληλοι τις υπέγραφαν. 

Νέα επίσκεψη στο Δημαρχείο Μύκης στη Σμίνθη έκανε χθες ο νέος Δήμαρχος και γνωστός δικηγόρος Κιουρτ Αχμέτ, προειδοποιώντας μάλιστα τις υπηρεσίες και τους μηχανικούς όχι μόνο για τις απευθείας αναθέσεις έργων αλλά και για τις… παραλαβές τους, αφού υπάρχουν και οι παλιές καταγγελίες δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης (σ.σ. Και του Καπζά Τζεμήλ…) αλλά και του Προέδρου της Τοπικής!

Ο νέος Δήμαρχος Μύκης με αυστηρούς τόνους απευθύνθηκε στους διευθυντές του Δήμου Μύκης προειδοποιώντας τους, «μη δω νέες απευθείας αναθέσεις…» και για τις δικές τους ευθύνες ενώ αποκάλυψε ότι θα αυτό που είπε ευθύς εξ’ αρχής, ήδη τους έχει έτοιμους, τους ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ!

Όποιος υπέγραφε για όλα αυτά τα έργα και τις αποφάσεις του Δήμαρχου θα ελεγχθεί, εφόσον διαπιστωθούν παρανομίες ή έργα που… δεν έγιναν, αλλά πληρώνονταν στους εργολάβους!!!

Τέλος ο νέος Δήμαρχος Μύκης ξεκαθάρισε ότι, «τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα όπως και το γνωστό υπηρεσιακό τζιπ, πρέπει όταν κλείνει το ωράριο του Δήμου να είναι στο Δημαρχείο…».

«Εγώ ως Δήμαρχος για τις ιδιωτικές και προσωπικές μου στιγμές και δραστηριότητες, θα χρησιμοποιώ μόνο το προσωπικό μου αυτοκίνητο. Ο Δήμος Μύκης θα είναι ανοιχτός σε όλους τους δημότες… Διαφάνεια παντού, θα υλοποιήσω το προεκλογικό πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις μου. Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ στη ζωή μου… 

  • Και επισκέφθηκα στο σπίτι του τον κύριο Ντουκιατζή. 
  • Δεν έκανα κρυφά ραντεβού σε βενζινάδικα και καφέ της Ξάνθης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου