Εργένικη ζωή… Από έρευνα τα πρωτεία της καλύτερης και πιο ευτυχισμένης ζωής στους εργένηδες

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Μπορεί διάφορες έρευνες κατά καιρούς να αναδεικνύουν τους παντρεμένους ή όσους είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις πιο υγιείς ή πιο ευτυχισμένους, ωστόσο μια πρόσφατη έρευνα δίνει τα πρωτεία της καλύτερης και πιο ευτυχισμένης ζωής στους εργένηδες.

Πριν λοιπόν αρχίσετε να αγχώνεστε επειδή όλοι γύρω σας παντρεύονται, ρίξτε μια ματιά στα συμπεράσματα της Αμερικάνικης Ένωσης Ψυχολογίας και χρησιμοποιήστε τα για την υπεράσπισή σας απέναντι σε κάθε συγγενή που προσπαθεί να σας πείσει να προσχωρήσετε στο κλαμπ των παντρεμένων.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια που πραγματοποίησαν την έρευνα για λογαριασμό της Ένωσης συμπέραναν ότι οι singles είναι πιο αισιόδοξοι και έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την ζωή που θέλουν να έχουν. Παράλληλα οι εργένηδες σήμερα έχουν μια πολυάσχολη καθημερινότητα, μια καλή επαγγελματική πορεία, hobbies και πλούσια κοινωνική ζωή.

Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι είναι συναισθηματικά ώριμοι, σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι περισσότεροι, διότι έχουν περάσει από δύσκολες προσωπικές καταστάσεις, έχουν βιώσει χωρισμούς και σχέσεις που δεν μπορούσαν να προχωρήσουν χωρίς να συμβιβάζονται με κάτι που δεν τους καλύπτει.Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου