Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών συμμετέχει στις δράσεις ευαισθητοποίησης για την καμπάνια «Ανάσα» της ΠΑΜΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Θα πραγματοποιηθούν στην Π.Ε. Ξάνθης τη Δευτέρα 25/09/2023 και την Κυριακή 1/10/2023, στο πλαίσιο των Δράσεων Υποστήριξης Χρονίως Πασχόντων και Φροντιστών (Καρκινοπαθείς κτλ)

O Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης “παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροί” συμμετέχει στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης “ΑΝΑΣΑ”, που θα πραγματοποιηθούν στην Π.Ε. Ξάνθης τη Δευτέρα 25/09/2023 και την Κυριακή 1/10/2023, στο πλαίσιο των Δράσεων Υποστήριξης Χρονίως Πασχόντων και Φροντιστών (Καρκινοπαθείς κτλ.) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης σε συνεργασία με την εταιρεία Higher Than Everest.

  • Δράση Δευτέρας 25/9/2023
  • Τοποθεσία: Φ.Ε.Ξ. Καπναποθήκη (Πλάτωνος 27)

Ώρα: 19:00

Διάλεξη – Ενημερωτική δράση ευαισθητοποίησης, διάδρασης & αλληλεπίδρασης γύρω από τα οφέλη της επαφής με την φύση, την ένταξη στην καθημερινότητα της ήπιας έντασης σωματικής άσκησης, την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνήθειων, καθώς και την γενικότερη προαγωγή της ευζωίας.

Εισηγητές:

  • Ματίνα Αλιμούδη, Πτυχιούχος & Phd του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην προσαρμοσμένη σωματική άσκηση για καρκινοπαθείς,
  • Νίκος Αδαμίδης, Διατροφολόγος–Διαιτολόγος
  • Κική Τσακαλδήμη, ορειβάτισσα- ομιλήτρια παρακίνησης (1η Ελληνίδα στο Έβερεστ το 2017).

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μπουφέ με υγιεινά νόστιμα & οργανικά εδέσματα.

  • Δράση Κυριακής 1/10/2023
  • Στενά του Νέστου (Γαλάνη Τοξότες) -Ήπια πεζοπορία

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του να περπατήσουν και να αναζωογονηθούν, σε ένα από τα ομορφότερα και σημαντικότερα ως προς την βιοποικιλότητα μέρη της Ελλάδας, με τεράστια οικολογική σημασία.

Η δράση είναι κατάλληλη για αρχάριους και πλήρως προσαρμόσιμη στην αναμενόμενα ετερόκλητη δυναμική της ομάδας, ώστε να είναι ευχάριστη και εφικτή για κάθε ξεχωριστό άτομο.

  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν
  • Σημείο συνάντησης: ΚΤΕΛ Ξάνθης

Ώρα: 8:00πμ

Η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί δωρεάν με μισθωμένο λεωφορείο.

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε email στο: infohigherthaneverest@gmail.com ή τηλεφωνείστε στο 6973827827 και 6974632222.

Καλούνται όλοι οι συμπολίτες που έχουν βιώσει είτε προσωπικά είτε ως φροντιστές, αλλά ακόμη και ως συμπαραστάτες σε οικογενειακό ή φιλικό βιωματικό επίπεδο την εμπειρία του καρκίνου ή κάποιας χρόνιας νόσου, να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου