Απόστολος Κυριαλάνης: «Κραυγή Αγωνίας» για το νοσοκομείο Ξάνθης, γιατί δεν έρχονται γιατροί!

Δεν υπάρχουν σχόλια


«Κραυγή αγωνίας» από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου της Ξάνθης, κατά τη διάρκεια της πανξανθιώτικης κινητοποίησης για την ζοφερή, όπως αναφέρουν κατάσταση που επικρατεί.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών, Απόστολος Κυριαλάνης, χαρακτήρισε το Νοσοκομείο ως ένα καλό και εξοπλισμένο Κέντρο Υγείας, καθώς δεν γίνονται τακτικά χειρουργεία,-παρά μόνο τα επείγοντα- δεν λειτουργεί η παθολογική κλινική, καθώς υπάρχουν μόνο 2 Ειδικοί Γιατροί ενώ θα πρέπει να υπάρχουν κατ’ελάχιστον 5 και 3 Ειδικευόμενοι αντί 10.

«Δεν ανταποκρίνονται οι Γιατροί στις προκηρύξεις, καθώς οι συνθήκες εργασίας είναι άθλιες και τους ζητούν να κάνουν 10 εφημερίες το μήνα», τόνισε ο κ. Κυριαλάνης.

Επι πλέον πρόσθεσε πως για να αντιμετωπισθεί το θέμα χρειάζονται μαζικές προσλήψεις, ανοικτή προκήρυξη για όλες τις ειδικότητες γιατρών και αυτόματη πλήρωση των θέσεων που μένουν κενές από συνταξιοδοτήσεις. Τέλος ανέφερε πως από την 4η ΥΠΕ ΠΟΤΕ δεν ήλθε κανένας να τους επισκεφθεί και να δει από κοντά τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ξάνθης

ertnews.gr / Βασιλική Μαχαίρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου