Τρόφιμα, καθαριστικά σπιτιού και μοσχαρίσιο κιμά διένειμε η φιλανθρωπική επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης» σε οικογένειες της Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αν κάνεις αυτό που σου αρέσει είναι Ελευθερία. Αν σου αρέσει αυτό που κάνεις είναι Ευτυχία. Αυτή την ευτυχία βιώνουμε κι εμείς μέσα από το φιλανθρωπικό μας έργο, όπου σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας.
Νοιώθοντας ευγνωμοσύνη στην καρδιά μας για όλους εσάς που είτε προσφέρατε με δωρεές είτε αγοράζετε το κοινωνικό μας λαχείο (1€) που είναι το εισόδημα μας και φυσικά με την οικονομική συμμετοχή του βασικού μας σπόνσορα εταιρεία Smirdex abrasives industry……καταφέραμε να τελειώσουμε και αυτή την διανομή τροφίμων, καθαριστικών σπιτιού και μοσχαρίσιου κιμά, σε όλες τις οικογένειες.

Επίσης την Δευτέρα έχουμε τη χαρά να δώσουμε σε τρία Βιβλιοπωλεία τις καταστάσεις των παιδιών των ωφελουμένων, ώστε να πάρουνε όλα τα παιδάκια τα σχολικά τους καθώς επίσης και από τα αθλητικά να δώσουμε φόρμουλες και αθλητικά παπουτσάκια που τα ίδια τα παιδιά θα διαλέξουν. Αυτό δεν είναι ευτυχία;

Ελάτε να συμμετάσχετε στο έργο μας, προσφέροντας με όποιο τρόπο μπορείτε και σας υποσχόμαστε να σας γεμίσει χαρά κι ευτυχία και η ποιο μικρή σας προσφορά γιατί όταν δίνεις ένα, σου επιστρέφονται πολλαπλάσια.

Η Προεδρεύουσα Κριεζή Ελένη και η Φιλανθρωπική Επιτροπή Γυναίκες Της Αγάπης του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου