ΣΤΙΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης συζητείται η αίτηση ακυρότητας της υποψηφιότητας Κριτσίνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ως Δήμαρχος Αβδήρων και Υποψήφιος Δήμαρχος κατέθεσε την Δευτέρα 11-09-2023 αίτηση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης, με ύβρεις και ήξεις αφίξεις απάτησε ο Κριτσίνης!

Ανακοίνωση με τίτλο «το πραγματικό πρόσωπο και ενδιαφέρον του υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων Κριτσίνη Αθανάσιου για τον Δήμο Αβδήρων και τους Δημότες του» εξέδωσε η παράταξη «Πολίτες σε Δράση» με επικεφαλής τον Γιώργο Τσιτιρίδη.

Ο Δήμαρχος Αβδήρων με στοιχεία που καταθέτει, αποδεικνύει γιατί πρέπει σύμφωνα με το Νόμο να ακυρωθεί η υποψηφιότητα Κριτσίνη, αφού έχει σοβαρό κώλυμα!!!

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

«Στις 11-10-2022 κατατέθηκε αίτημα προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων για συμμετοχή του Δήμου Αβδήρων σε δύο (2) Ενεργειακές Κοινότητες

Στις 17-10-2022 συζητήθηκε η έγκριση συμμετοχής του Δήμου Αβδήρων σε ενεργειακές κοινότητες στο Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων.

Ο κ. Κριτσίνης ενώ γνώριζε το θέμα και είχε έννομο συμφέρον καθότι μέλος – μέτοχος σε μία από τις δύο ενεργειακές κοινότητες παράνομα συμμετείχε και ψήφισε τη συγκεκριμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν ενημέρωσε τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, τον Πρόεδρο του ΔΣ και τον Δήμαρχο για το έννομο συμφέρον που είχε καθότι ήταν μέλος – μέτοχος ο ίδιος και η σύζυγός του στην Ενεργειακή Κοινότητα περιορισμένης ευθύνης «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Στην ομιλία του εξέφρασε ως επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης ότι δεν γνώριζε το θέμα, επέμενε να συζητηθεί το θέμα, σε αντίθεση με τον κ. Τσολακίδη που ζήτησε αναβολή του θέματος.

Η υποκρισία του όμως ξεπέρασε κάθε όριο όταν δήλωσε  ‘’Εμείς σαν παράταξη ψηφίζουμε ότι είναι θετικό για τον Δήμο Αβδήρων και τους Δημότες του και βάζουμε πλάτη σε κάθε καλό’’ αντί να ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Αβδήρων και τον Δήμαρχο ότι είναι ο ίδιος και η σύζυγός του μέλος – μέτοχος της Ενεργειακής Κοινότητας.

Τελικά ο κ. Κριτσίνης ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα των Δημοτών του Δήμου Αβδήρων ή τα συμφέροντα του ίδιου και της συζύγου του;

Το ίδιο θέμα συζητήθηκε και στις 23-11-2022 όπου και πάλι ήταν παρών στη συζήτηση και παράνομα ψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων.

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού κ. Κριτσίνη.

Ως Δήμαρχος Αβδήρων και Υποψήφιος Δήμαρχος κατέθεσα σήμερα 11-09-2023 αίτηση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης και θα ασκήσω κάθε άλλο νόμιμο δικαίωμα μου για να αναγνωριστεί η ακυρότητα της συμμετοχής του κ. Κριτσίνη Αθανάσιου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψηφίου Δημάρχου καθώς έχει κώλυμα εκλογιμότητας επειδή είναι μέλος – μέτοχος της Ενεργειακής Κοινότητας «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» που συνδέεται με το Δήμο Αβδήρων.

ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΚΡΙΤΣΙΝΗ

–ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

«ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε

Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων

Αθανάσιος Κριτσίνης

Άβδηρα 12 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρομοκρατημένος ο Τσιτιρίδης καταφεύγει σε FakeNews… «Έχασε την μπάλα»

Ο Τσιτιρίδης τρέμει από τον φόβο του και καλά κάνει, μιας κι έρχεται μια πανωλεθρία για τον ίδιο και τον συνδυασμό του.

Τρέμει γιατί έχει μάθει, ότι ήδη μαζεύουμε στοιχεία για τις εκατοντάδες ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ που έχει δώσει τα τελευταία 4 χρόνιας αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Και πολύ καλά γνωρίζει ο ίδιος τους λόγους και την σκοπιμότητα που προκύπτει από την άρνησή του να μας παραδώσει δημόσια έγγραφα που νόμιμα έχουμε ζητήσει, με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να προσφύγουμε στον συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Τώρα το μόνο που του απέμεινε, είναι να πάει στα δικαστήρια και να προσπαθήσει να ακυρώσει (νομίζει με το μυαλό του) την βούληση του λαού των Αβδήρων που βροντοφωνάζει «ΦΥΓΕ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ».

  • Η διασπορά FakeNews κ. Τσιτιρίδη ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ

Σε ενημερώνουμε κ. Τσιτιρίδη, εσένα και όσους αναμεταδίδουν τα FakeNews σου ότι το Πρωτοδικείο Ξάνθης με την αρ. απόφαση 11 που εκδόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2023 (μόλις προχθές) ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΝΟΜΙΜΑ τον συνδυασμό μας «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε» με υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων κ. Αθανάσιο Κριτσίνη και 171 δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους .

Αυτή η απόφαση δεν αλλάζει με μια «απλή του αίτηση» και το ξέρει ο κ. Δήμαρχος… απλά μη έχοντας τι άλλο να κάνει προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του συνδυασμού του.

Ραντεβού στις κάλπες κ. Τσιτιρίδη και στους ορκωτούς λογιστές που καλούμε από 1η Ιανουαρίου 2024 ώστε να διενεργήσουν οικονομικό έλεγχο στον Δήμο Αβδήρων στην ΔΕΥΑΑ και σε όλα τα νομικά του πρόσωπα!!!

Επίσης σε ενημερώνουμε ότι σε όλες τις απευθείας αναθέσεις της 4ετείας σου, θα πραγματοποιήσουμε ΦΥΣΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του αντικειμένου του έργου. (Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό ρώτα τους μηχανικούς σου).

Ραντεβού στις κάλπες στις 8 Οκτωβρίου

Ενημερώνουμε ότι ως συνδυασμός καταφεύγουμε σήμερα στην δικαιοσύνη για όσους διαδίδουν ήδη τα FakeNews του κ. Τσιτιρίδη

Στις 8 Οκτωβρίου τα Άβδηρα γυρίζουν σελίδα!!!

  • Αθανάσιος Κριτσίνης
  • Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου