Δήμος Σαμοθράκης: Έκκληση για βοήθεια σε όσους συνδράμουν στην κατάσβεση στον Έβρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Έκκληση απευθύνει ο δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος προς τους δημότες της Σαμοθράκης να συνδράμουν με νερά, κρουάσαν κι άλλα ειδή όσους αγωνίζονται για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς που καίει από χθες στην Αλεξανδρούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Γαλατούμου έχει ως εξής:

“Αγαπητοί συνδημότες! Βλέποντας την μεγάλη τραγωδία πού βιώνει ο Νότιος κυρίως Έβρος και μας έχει συγκλονίσει όλους, αλλά και την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η πυροσβεστική υπηρεσία, θα ήθελα να παρακαλέσω όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε από τα παρακάτω είδη στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Σαμοθράκης στην χώρα, από Δευτέρα πρωί μέχρι και την Τετάρτη μεσημέρι για να τα στείλουμε στους πυροσβέστες μας που δίνουν την μεγάλη μάχη με τίς φλόγες!!

Είναι είδη όπως: Σταγόνες για τα μάτια,κρουασάν , κράκερ, χυμούς,νερά,ξηροί καρποί, μπισκότα,κονσέρβες, σακούλες για την διανομή των προϊόντων!!

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε μιας και δεν μπορούμε να συνδράμουμε με άλλον τρόπο!! Ευχόμαστε να σταματήσουν γρήγορα οι πυρκαγιές τούς ευχαριστούμε για τον αγώνα που δίνουν και η σκέψη μας είναι δίπλα τους!! Καλή δύναμη και καλό κουράγιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου