Θεσσαλoνίκη: Νέα δομή για δωρεάν κούρεμα σε άστεγους

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Νέες δομή για τους αστέγους ετοιμάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης, μετά την σημαντική πρωτοβουλία του δήμου Παλαιού Φαλήρου για τη δημιουργία κινητής ντουζιέρας, ώστε να έχουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις υγιεινής και καθαρά εσώρουχα όσοι το έχουν ανάγκη.

Αναλυτικότερα, ο δήμος Θεσσαλονίκης από τον προσεχή Σεπτέμβριο αναμένεται να θέσει σε λειτουργία τη νέα δομή για την  υποστήριξη ανθρώπων που ζουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, στήνοντας ένα κοινωνικό κομμωτήριο, που προορίζεται να εξυπηρετεί τους ευάλωτους πολίτες – άστεγους και άπορους.

Μάλιστα, η λειτουργία του κοινωνικού κομμωτηρίου θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στη δύναμη του εθελοντισμού, αφού οι κομμωτές, που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια, θα εργάζονται εθελοντικά, προσφέροντας φροντίδα και περιποίηση σε ευάλωτους πολίτες.

Όπως ανακοινώθηκε, το κοινωνικό κομμωτήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης προσφέρει δωρεάν κούρεμα και χτένισμα σε άστεγους και άπορους και μαζί χαμόγελα μέσα στη δύσκολη καθημερινότητά τους και θα λειτουργήσει σε κτίριο της οδού Ειρήνης, δίπλα στη δομή του κοινωνικού πλυντηρίου και δίπλα στο Κέντρο Κοινότητας Δυτικού Τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου