Formula 1: Ασταμάτητος ο Μαξ Φερστάπεν και στην Ουγγαρία! Ρεκόρ για την Red Bull Racing!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ασταμάτητος ο Μαξ Φερστάπεν και στο Grand Prix της Ουγγαρίας, τον 11ο αγώνα της χρονιάς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1!

Ο Ολλανδός της Red Bull Racing σημείωσε την 7η νίκη του στη σειρά, την 9η συνολικά φέτος και 44η στην καριέρα του, κυριαρχώντας απόλυτα και στο Χουνγκαρόρινγκ.

Ο Λάντο Νόρις με την McLaren του τερμάτισε στη 2η θέση και ανέβηκε για μια ακόμα φορά στο βάθρο, ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο Σέρχιο Πέρεζ, με την άλλη Red Bull.

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν είχε κανένα πρόβλημα στον αγώνα και είδε πρώτος την καρό σημαία, με διαφορά μισού λεπτού από τον δεύτερο. Ήταν η 9η νίκη για τον Ολλανδό φέτος και η 12η στη σειρά για την Red Bull Racing, κάτι που αποτελεί νέο ρεκόρ στη Formula 1.

Ο Λάντο Νόρις τερμάτισε στη 2η θέση χωρίς να κινδυνεύσει τελικά, ενώ 0 Σέρχιο Πέρεζ κατέλαβε τελικά την 3η θέση, ολοκληρώνοντας μια πολύ καλή ανάκαμψη από την 9η θέση που ξεκίνησε, αφήνοντας τον Λούις Χάμιλτον στην 4η.

Ακολούθησαν οι Όσκαρ Πιάστρι, Τζορτζ Ράσελ, Σαρλ Λεκλέρ (ο οποίος τερμάτισε 6ος, αλλά έχασε τη θέση λόγω ποινής), Κάρλος Σάινθ, Φερνάντο Αλόνσο και Λανς Στρολ.

Ο επόμενος αγώνας είναι σε μία εβδομάδα, το τριήμερο 28-30 Ιουλίου, το GP του Βελγίου στο Σπα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου