Θερμή υποδοχή των μουσουλμάνων στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο στη Ξάνθη, για τις ευχές για το Κουρμπάν Μπαϊραμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 



Σε επικοινωνιακό στυλ .... Κυριάκου Μητσοτάκη ο Χρήστος Μέτιος πήρε στους "ώμους" του πλέον τις Περιφερειακές εκλογές 2023 με στόχο την ΝΙΚΗ και εκλογή με την πρώτη Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου 2023, αλλάζοντας και προσωπικό στυλ. Πολύ πιο φιλικός, απλός και ζεστός με τον κόσμο! 

Απίστευτα θερμή υποδοχή δέχτηκε απο τους μουσουλμάνους της πόλης της Ξάνθης αλλά και οικισμών του Νομού ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος με αφορμή το Κουρμπάμ Μπαϊραμ και τις ευχές του σε όλους. 

Μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση αρκούν οι φωτογραφίες που βλέπετε, για να καταλάβετε και το θερμό κλίμα της επίσκεψης αλλά και τον...."αέρα" που απόκτησε ο Χρήστος Μέτιος μετά τον θρίαμβο και την νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

Και φυσικά το νέο... επικοινωνιακό του στυλ. Έγινε πολύ ποιο προσιτός, πολύ ποιο απλός και ανθρώπινος, πολύ πιο φιλικός στους πολίτες...  "Αέρας" και....  στυλ Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο ίδιος ενθουσιασμένος από την αγάπη και την θέρμη με την οποία τον υποδέχτηκαν οι μουσουλμάνοι, δήλωσε τα παρακάτω στο fb:

Επισκεφθήκαμε συμπολίτες μας στην πόλη της Ξάνθης και σε οικισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης για να τους ευχηθούμε για τη μεγάλη μουσουλμανική γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ. Χρόνια πολλά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και ευημερία!
 






  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου