Όλα όσα προσέχει πάνω σου μια Γυναίκα με την πρώτη ματιά… Σκανάρισμα και συμπεράσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια


Πολλές φορές θα έχεις αναρωτηθεί τι είναι αυτό άραγε που προσέχει μια γυναίκα σε έναν άντρα από την πρώτη στιγμή που θα τον δει και τι είναι αυτό που μπορεί να την ελκύει σε σένα ή όχι.

Η απάντηση δεν μπορεί φυσικά να είναι μία καθώς κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή. Κάποιες μπορεί να δίνουν περισσότερη σημασία στο πρόσωπο, άλλες στο σώμα και άλλες στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γυναίκες είναι σύνθετα πλάσματα, γι’ αυτό μην προσπαθήσεις να τις καταλάβεις όλες, αλλά επικεντρώσου σε αυτή που σε ενδιαφέρει. Σίγουρα αυτό που θα προσέξει πρώτα είναι κάτι από τη λίστα που ακολουθεί ή και συνδυασμός δύο-τριών πραγμάτων. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά και να τα βελτιώσεις όσο περισσότερο μπορείς.

  • Τι ελκύει μια γυναίκα σε έναν άντρα από την πρώτη ματιά…
  • Το πρόσωπο

  Σίγουρα δεν γεννιούνται όλοι οι άντρες με πρόσωπο με γωνίες ή σαν αυτό που έχουν οι σταρ του Hollywood. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να περιποιείσαι το πρόσωπό σου, να μην έχεις σπυράκια και φυσικά να το κάνεις να φαίνεται όσο καλύτερο γίνεται με το ξύρισμα. Δοκίμασε και διάλεξε τι σου ταιριάζει και αν έχεις μούσι μην ξεχνάς την συχνή περιποίησή του.

Το χαμόγελο

  Ένα λαμπερό, ειλικρινές χαμόγελο μπορεί να προσελκύσει κάθε γυναίκα. Αν συνδυαστεί με eye contact μπορεί να είναι το τέλειο πρώτο βήμα. Φρόντισε καθημερινά την υγιεινή τον δοντιών σου και διατήρησε τα δόντια σου όσο πιο λευκά γίνεται.

Το σώμα

  Δεν σπαταλάς τσάμπα τόσες ώρες στο γυμναστήριο, αφού στις περισσότερες γυναίκες αρέσει το καλοσχηματισμένο, γυμνασμένο σώμα σε συνδυασμό με το κατάλληλο ντύσιμο. Πρέπει να προσέχεις τα ρούχα να εφαρμόζουν καλά πάνω σου και να μην είναι πολύ φαρδιά, για να αναδεικνύουν το σώμα.

Το ντύσιμο

  Εσύ μπορεί να μην είσαι τόσο καλός στο να επιλέγεις ρούχα, αλλά μια γυναίκα θα προσέξει πάντα το ντύσιμό σου. Ό,τι και αν φορέσεις πρόσεξε να το έχεις συνδυάσει σωστά και να αντιπροσωπεύει πάντα την προσωπικότητά σου, γιατί μια γυναίκα θέλει να ξέρει με ποιον έχει να κάνει από την πρώτη στιγμή που θα σε δει.

Το συνολικό outfit

  Δεν αρκεί απλά να συνδυάσεις ένα παντελόνι με ένα T-shirt για να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα, καθώς θα προσέξει το συνολικό outfit και θα δώσει βάση σε κάθε λεπτομέρεια, όπως το ρολόι, τα γυαλιά σου, τα παπούτσια ή ακόμα και ένα μενταγιόν που μπορεί να φοράς.

Οι τρόποι

  Από τον τρόπο που θα συστηθείς, μέχρι τον τρόπο που θα συμπεριφέρεσαι όλο το βράδυ είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα. Φρόντισε να είσαι ευγενικός και διακριτικός.

Τα χέρια

Ακόμα ένα σημείο πάνω σου που κοιτούν οι γυναίκες είναι τα χέρια. Τα βρώμικα χέρια ή τα αφυδατωμένα απορρίπτονται. Διατήρησέ τα πάντα καθαρά και χρησιμοποίησε ενυδατική κρέμα αν χρειάζεται. Επίσης είναι σημαντικό να έχεις περιποιημένα νύχια. Ακόμα σε πολλές γυναίκες αρέσουν οι φλέβες στα αντρικά χέρια, γι’ αυτό αν κάνεις γυμναστική μην ξεχάσεις να κάνεις τις απαραίτητες ασκήσεις.

Η μυρωδιά

  Η μυρωδιά είναι κάτι που προσέχει κάθε γυναίκα συνειδητά ή όχι. Άλλες έχουν κόλλημα με τις ωραίες κολόνιες, άλλες όχι. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θέλουν οι άντρες να μυρίζουν όμορφα και καθαρά και σίγουρα να μην φαίνεται ότι έχουν μέρες να κάνουν μπάνιο. Αν δεν συνηθίζεις να φοράς κολόνιες, αλλά ήρθε η στιγμή να αγοράσεις μία.

Η φωνή και τα όσα λες

  Μια φωνή που είναι ήρεμη και αποπνέει σιγουριά εμπνέει μια γυναίκα και φυσικά ένας λόγος που θα έχει αρχή, μέση και τέλος. Οι απόψεις σου, ακόμα και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς μπορεί να φανεί ελκυστικό. Αν μιλάς σαν να βλέπεις αγώνα ποδοσφαίρου μια γυναίκα μπορεί να θεωρήσει πως δεν υπάρχει κοινή βάση και πως δεν έχει κάτι να συζητήσει μαζί σου.

Οι κινήσεις που κάνεις

  Η γλώσσα του σώματος μπορεί να πει περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Πρόσεξε τις κινήσεις που κάνεις με τα χέρια σου και φρόντισε να είσαι διακριτικός και ήρεμος κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου