Όλα τα κοινά χαρακτηριστικά για μπορέσει μια Γυναίκα να χαρακτηρίσει τον αληθινό άντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια


Τι είναι η αρρενωπότητα, την οποία ψάχνει κάθε γυναίκα; Μπορεί να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ένας σαφής ορισμός γύρω από αυτή την έννοια. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικά κοινά χαρακτηριστικά που κάθε γυναίκα ψάχνει για να μπορέσει να σε χαρακτηρίσει ως αληθινό άντρα. Δυστυχώς για εσένα, τα γένια δεν είναι μέσα σε αυτά!

Χαρακτηριστικά του αληθινού άντρα:

Έχει αυτεπίγνωση

  Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό σε έναν άντρα είναι να έχει επίγνωση του εαυτού του. Όλοι έχουμε θετικά και αρνητικά στοιχεία, το να γνωρίζεις, όμως, το πως επηρεάζει η συμπεριφορά σου τους υπόλοιπους είναι μοναδικό χαρακτηριστικό της αρρενωπότητας σου.

Ο πραγματικός άντρας ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα των άλλων και δεν αδιαφορεί.

Εκτιμάει τον εαυτό του

  Ένας άντρας, αλλά και κάθε άνθρωπος, πρέπει να μάθει να αγαπάει και να εκτιμάει τον εαυτό του. Δεν αποτελεί γυναικείο χαρακτηριστικό το να φροντίζεις τον εαυτό σου, ή να τρως υγιεινά και να αθλείσαι.

Καταλαβαίνει ότι μια σχέση απαιτεί συνεργασία

  Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι άντρες που πιστεύουν ότι σε μια σχέση πρέπει να εξουσιάζουν και να είναι κυρίαρχοι. Μεγάλο λάθος! Μια σχέση περιλαμβάνει δύο ανθρώπους, οι οποίοι συνεργάζονται μεταξύ τους για να πετύχουν κάτι ωραίο. Και οι δύο έχουν θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά. Πρέπει, ωστόσο, να υποστηρίζει ο ένας τον άλλο και να χρησιμοποιούν τα δυνατά τους σημεία για να ξεπερνάνε τα εμπόδια.

Είναι ανεξάρτητος

  Μέχρι μια ηλικία όλοι εξαρτόμαστε από κάποιον. Μετά, όμως, πρέπει να γίνουμε ανεξάρτητοι και να νιώθουμε ασφαλείς με τον εαυτό μας. Αυτό ακριβώς κάνει κι ένας αληθινός άντρας.

Είναι δυναμικός

  Ένας αληθινός άντρας δεν κάθεται απλά στον καναπέ του σπιτιού του περιμένοντας την σύντροφο του να του φέρει τη μπύρα. Αντιθέτως, θέλει να είναι δραστήριος και να κάνει πράγματα στη ζωή του, θέλει να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να χαλαρώσεις. Απλά καλό θα ήταν να μην αφήνεις τη ζωή σου να χαραμίζεται.

Επικεντρώνεται στους στόχους του

  Μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις τον άντρα από το αγόρι. Ένας άντρας ξέρει τι θέλει στη ζωή του και δεν σπαταλάει τον χρόνο του άσκοπα. Καταλαβαίνει ότι πρέπει να κάνει κάποια πράγματα για να πετύχει τους στόχους του.

Αν κοιμάσαι μέχρι τις δύο το μεσημέρι, ή ζεις στο σπίτι των γονιών σου, τότε μάλλον περνάς το εφηβικό στάδιο ακόμη. Μην πιέσεις τα πράγματα. Όταν κουραστείς τη ζωή που κάνεις τώρα, θα θελήσεις να αλλάξεις.

Προτιμάει τα λόγια από τους τσακωμούς

  Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι για να δείξουν τον ανδρισμό τους πρέπει να μαλώσουν με τους ανθρώπους γύρω τους. Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να πιαστείς στα χέρια για να προστατευτείς. Όμως, πολλές φορές μπορείς απλά να συζητήσεις με τον άλλο και να βγεις από τη δύσκολη θέση.

Αυτό κάνει ο πραγματικός άντρας. Δεν στρέφεται στη βία αμέσως αλλά ψάχνει να βρει μια εναλλακτική λύση στις δύσκολες καταστάσεις.

Κρατάει το λόγο του

Ένας αληθινός άντρας είναι εκείνος στον οποίο μπορείς να στηριχτείς. Αν πεις σε μια γυναίκα ότι θα την πάρεις τηλέφωνο, απλά τηλεφώνησε της. Αν δεν τηρήσεις την υπόσχεση σου, απλά θα της δείξεις ότι είσαι ανώριμος.

Νιώθει ασφαλής με τον εαυτό του

  Το να είσαι άντρας δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Έχει να κάνει με το να αποδέχεσαι και να αγαπάς αυτό που πραγματικά είσαι. Αν νιώθεις ασφαλής και άνετος με τον εαυτό σου, τότε είσαι σε καλό δρόμο.

Δε χρειάζεται να έχεις γένια ή να οδηγάς BMW για να σε χαρακτηρίσει κάποιος «άντρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου