Ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφήθηκε με πανό για «Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια


Μπροστά σε πανό στο οποίο υπάρχει σαφής αναφορά στην «Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης», εμφανίζεται να φωτογραφίζεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, στη Ροδόπη.

Η φωτογραφία που “ανάβει” φωτιές  ελήφθη σε Χάτιμ που διοργάνωσε η ψευτομουφτεία, την θρησκευτική εορτή, δηλαδή, των μουσουλμάνων για την «ενηλικίωση» των παιδιών που έχουν ολοκληρώσει την ανάγνωση και εκμάθηση του Κορανίου.


Ο Χουσεΐν ποζάρει δίπλα σε ψευδομουφτήδες στη Θράκη

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα birlikgazetsei.org, η Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTTADK) -όπως αποκαλείτε από στελέχη της μειονότητας- καταδίκασε την επίθεση σε τζαμί στην περιοχή Ιλίτσα της Ξάνθης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τις ελληνικές Αρχές για την αντίδραση στο περιστατικό.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής και εκλεγμένος Μουφτής Κομοτηνής, Ιμπραχίμ Σερίφ και ο εκλεγμένος Μουφτής Ξάνθης, Μουσταφά Τραμπά, τέλεσαν την προσευχή της Παρασκευής (16/6), μαζί με τον γενικό πρόξενο Αϊκούτ Ουνάλ και τον αντιπρόξενο Μπάρις Κούλχα στο τζαμί όπου έγινε η επίθεση, δημοσιεύοντας μάλιστα μια φωτογραφία από την εκδήλωση.

Στη φωτογραφία διακρίνεται καθαρά και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (στον κόκκινο κύκλο) δίπλα στους ψευδομουφτήδες Τράμπα και Σερίφ, ενώ εκεί βρίσκεται και ο Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή, Αϊκούτ Ουνάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου