Πετυχημένο το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών Ηλικιών Κ12 και Κ14 της Περιφέρειας ΑΜΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δόξα Πετρούσας και ΠΑΟΚ Κομοτηνής οι νικητές στις κατηγορίες Κ12 και Κ14

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών Ηλικιών Κ12, Κ14 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που διεξήχθη το τριήμερο 16-18 Ιουνίου στην Κομοτηνή.

Είκοσι ομάδες και 400 νεαροί ποδοσφαιριστές από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη συγκεντρώθηκαν στην πόλη της Κομοτηνής και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε συνολικά 42 παιχνίδια από τα οποία νικητές αναδείχθηκαν η Δόξα Πετρούσας στην κατηγορία Κ12 και ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής στην κατηγορία Κ14.

Πολυτιμότεροι παίκτες της διοργάνωσης δε, μετά από ψηφοφορία των προπονητών όλων των ομάδων, αναδείχθηκαν ο Χρήστος Τερνεκτσής της Δόξας Πετρούσας στην κατηγορία Κ12 και ο Παναγιώτης Κυρίτσης του Ποντιακού στην κατηγορία Κ14.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε χάρη στη συνεργασία της Περιφέρειας ΑΜΘ με τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, Έβρου, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας και σε αυτό συμμετείχαν οι ομάδες που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες και δευτεραθλήτριες στα Τοπικά Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα της κάθε Ένωσης.

Σε δήλωσή του, μετά τη ολοκλήρωση της διοργάνωσης, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος ανέφερε:

«Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την πετυχημένη διοργάνωση του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών Ηλικιών της Περιφέρειάς μας.

Είμαι εντυπωσιασμένος από την απόδοση αλλά και τη συμπεριφορά των νέων αθλητών μέσα στο γήπεδο. Μας χάρισαν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές και νομίζω ότι το απόλαυσαν εξίσου και οι ίδιοι.

Η συνεργασία μας με τις ΕΠΣ της Περιφέρειάς μας ήταν εξαιρετική και θέλω να τις ευχαριστήσω όλες για τη συμβολή τους.

Ιδιαίτερα δε ευχαριστώ την ΕΠΣ Θράκης και τον Πρόεδρο Μάνο Γαβριηλίδη που, ως οικοδεσπότες, είχαν το κύριο βάρος της φετινής διοργάνωσης.

Θέλω να σταθώ επίσης στους εθελοντές, οι οποίοι έκαναν εξαιρετική δουλειά καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου αλλά και στον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία μας και παρακολούθησε τους αγώνες.

Στόχος μας είναι το τουρνουά να πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη και να καταστεί θεσμός για την Περιφέρειά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου