Έρευνα για το μέγεθος του πέους- Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα- Ποια χώρα είναι πρώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Μια ερώτηση που διαιωνίζεται και δεν απαντάται ξεκάθαρα εδώ και χρόνια είναι αν «το μέγεθος μετράει».

Οι απόψεις διίστανται επί του θέματος και το σίγουρο είναι πως δεν θα δοθεί ποτέ μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ή τουλάχιστον αυτό κάνει τους περισσότερους να αισθάνονται καλύτερα. Για όσους από την άλλη πιστεύουν ότι όντως το μέγεθος μετράει μια ομάδα ερευνητών ανέλυσε δεδομένα από σχεδόν 90 χώρες για να διαπιστώσει οι άνδρες ποιας χώρας έχουν το μέσο μέγεθος πέους, όταν βρίσκεται σε στύση.

Παγκοσμίως ο μέσος όρος μεγέθους ενός μορίου είναι τα 13.58 εκατοστά.

Αν αναζητείται τους… πρωταθλητές αυτοί βρίσκονται κυρίως στη Λατινική Αμερική καθώς οι άνδρες από τον Ισημερινό εμφανίζονται ως οι πιο προικισμένοι στον κόσμο, φτάνοντας τη μεζούρα κατά μέσο όρο στα 17,6 εκατοστά, ένας αριθμός που ξεπερνά το 10% του σώματός τους.

«Κανένα άλλο θέμα δεν έχει ζητηθεί περισσότερο από το μέσο μέγεθος των ανδρικών γεννητικών οργάνων», δήλωσε ένας από τους συγγραφείς της έρευνας του World Data, εξηγώντας ότι η ομάδα διεξήγαγε μελέτες που εκτείνονται από το 2001 για να δημιουργήσει την ολοκληρωμένη λίστα.

Πίσω από το Εκουαδόρ βρίσκεται το Καμερούν με μέσο όρο 16.67 εκατοστά, η Βολιβία με 16.51 εκατοστά, το Σουδάν με 16.47 εκατοστά και η Αϊτή με 16.01 εκατοστά. Ψηλά στη λίστα είναι επίσης η Κούβα και η Ολλανδία με 15,87 εκατοστά, η Γαλλία με 15,74 εκατοστά, ο Καναδάς με 15,71 εκατοστά και η Αίγυπτος με 15,57 εκατοστά.

Οσον αφορά την Ελλάδα είναι στην 75η θέση της κατάταξης των 90 χωρών με 13.30 εκατοστά, όντας οριακά πάνω από τους Ρώσους που καταγράφουν κατά μέσο όρο τα 13.21 εκατοστά.

Δείτε εδώ όλη την έρευνα και τη θέση που καταλαμβάνει κάθε χώρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου