"Βροντερή" παραίτηση του Αντιδήμαρχου Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη, τι λέει στην επιστολή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο πλέον δημοφιλής και συμπαθής στην τοπική κοινωνία αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Γιάννης Ζερενίδης, είναι ίσως το πιο δυνατό όνομα της παράταξής Τσέπελη που την εγκαταλείπει γιατί με άλλο όραμα κατέβηκε στο Δήμο Ξάνθης, αυτό της συνεργασία και του έργου και "συνάντησε" τοίχο! Ένας αποφάσιζε για όλα γράφοντας στα υποδήματά του Νόμους, πρόγραμμα, αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.
Ο Γιάννης Ζερενίδης είναι  ένας τεχνοκράτης  που μπορούσε να κάνει πολλά για το Δήμο Ξάνθης, με προτέρημα ότι ήταν και είναι χαμηλών τόνων με υψηλό βαθμό αξιοπιστίας, σεβασμό στους δημότες και σοβαρότητα! Και δεν είχε ανάγκη -όπως και ο Σιαμπάν Μπαντάκ - μια... αντιμισθία!

"Βροντερή" παραίτηση του  πλέον δημοφιλή στενού συνεργάτη του Δήμαρχου Τσέπελη στην τετραετία του Γιάννη Ζερενίδη. απο τη θέση του αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ξάνθης. 

Μια παραίτηση που σηματοδοτεί σοβαρές πολιτικές και δημοτικές εξελίξεις, αφού ο  πολιτικός μηχανικός Γιάννης Ζερενίδης θεωρείται δίκαια ως η κορυφαία προσωπικότητα της Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Ξάνθης αφού στις δημοτικές εκλογές του 2019, όταν αποφάσισε να κατέβει στο Δήμο Ξάνθης και γενικά στο στίβο της πολιτικής  με την δημοτική παράταξη του Δήμαρχου  Τσέπελη,"έπεισε" και άλλους να τον ακολουθήσουν.

Και  ουσία του πράγματος. Μετά την επίσης "βροντερή" παραίτηση του πρώην Αντιδήμαρχου Ξάνθης  Σιαμπάν Μπαντάκ από το αξίωμά του, η παραίτηση του Γιάννη Ζερενίδη προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο πλήγμα στην παράταξη του Δημάρχου Τσέπελη, αφού το 60-70% των ανθρώπων που την ακολούθησαν στις δημοτικές εκλογές του 2019, ήδη εδώ και καιρό το έχουν εγκαταλείψει και μετανοιώνουν μάλιστα για την επιλογή τους εκείνη, μεταξύ των οποίων η τότε διευθύντρια του προεκλογικού του κέντρου κυρία Πούλιου και φυσικά ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιάννης Τσεγγελίδης και ο πρώην Ειδικός του σύμβουλος Κώστας Τσεγγελίδης που παραιτήθηκε γιατί δεν άντεχε να πληρώνεται χωρίς να προσφέρει στο Δήμο Ξάνθης και στους δημότες. 

Τι λέει η λιτή αλλά βροντερή παραίτηση του Γιάννη Ζερενίδη:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου