2η Αθλητική Γιορτή Μπάσκετ στη Ροδόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Την 2η Αθλητική Γιορτή Μπάσκετ στη Ροδόπη, διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, από τις 26 έως 29 Ιουνίου 2023, στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής «Παίδων Χώρα» στο Κρυονέρι και στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2 ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής.

Με στόχο την ενίσχυση της σύνδεσης της νεολαίας με τον αθλητισμό κι έπειτα από την περσινή επιτυχημένη διεξαγωγή της, η θεματική διοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης για την καλαθοσφαίριση, συνεχίζεται και επεκτείνεται με περισσότερες δράσεις.

300 παιδιά, μέλη των τοπικών συλλόγων, αναμένεται να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του αθλητικού τριημέρου που θα εξελιχθεί στις κατασκηνώσεις «Παίδων Χώρα». Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στις δράσεις θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα του μπάσκετ, να λάβουν μέρος σε ομαδικά παιχνίδια, να κοινωνικοποιηθούν, να αποκομίσουν νέες θετικές εμπειρίες.

Η μεγάλη αθλητική γιορτή της Ροδόπης θα κορυφωθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 18:00, με φιλική αναμέτρηση επίδειξης μεταξύ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας και του Συνδέσμου Βετεράνων & Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Κομοτηνής, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2 ου Γενικού Λυκείου

Κομοτηνής. Από την πλευρά των Βετεράνων Ελλάδας, θα αγωνιστούν οι, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Μπαλογιάννης, Νίκος Μπουντούρης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιάννης Γιαννούλης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Γιαννουζάκος και Δημήτρης Οικονομίδης, υπό τις κατευθύνσεις του Κυριάκου Ταξιλδάρη. Την ομάδα των τοπικών Βετεράνων συνθέτουν οι Νεοκλής Λεμονίδης, Χρήστος Νικάκης, Κωνσταντίνος Ντίνας, Βελή Χασάν, Νικόλαος Παπαδόπουλος, Ανέστης Σαββάκης, Στέλιος Σκοπιανός, Θεόδωρος Σταμπουλής, Γεώργιος Κουτσοβασίλης, Χαρίλαος Μπιμπισίδης, Κίμων Λεχούδης, Λεωνίδας Διαμαντίδης, οι οποίοι θα αγωνιστούν με τις κατευθύνσεις του προπονητή Γεώργιου Μαυρίδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης με αφορμή την έναρξη της 2 ης Αθλητικής Γιορτής Μπάσκετ στη Ροδόπη, δήλωσε «Η τετραήμερη, φέτος, αθλητική γιορτή μπάσκετ στη Ροδόπη, αποδεικνύει τη βαρύτητα που αποδίδουμε ως Περιφερειακή Ενότητα σε παρεμβάσεις ανάπτυξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της ποιότητας ζωής».

Η 2 η Αθλητική Γιορτή Μπάσκετ οργανώνεται με την υποστήριξη της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας, του Συνδέσμου Βετεράνων & Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Κομοτηνής και των Αθλητικών Συλλόγων , «ΓΑΣ» και «Άτλας» Κομοτηνής.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της 2ης Αθλητικής Γιορτής Μπάσκετ στη Ροδόπη στο FB https://www.facebook.com/rodopibasket

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου