Με το τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ (!) εν όψει των εκλογών της 25/6 στον «Ψευτομουφτή», ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο Αντιπρόεδρος της «αυτοαποκαλούμενης» Συντονιστικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονοτήτητας Δυτικής Θράκης και Δήμαρχος Μύκης, πάρκαρε το τζιπ του... ΥΠΕΧΩΔΕ έξω από την πόρτα της Ψευτομουφτείας το μεσημέρι της Δευτέρας εν όψει των Εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023! Ποιος τον «καλύπτει» κύριοι του ΥΠΕΞ, της ΕΥΠ και της Αποκεντρωμένης;


Την ώρα που βοά η χώρα με την ανάμιξη του Τουρκικού Προξενείου στις Εθνικές εκλογές, άλλο ένα πολιτικό και  Εθνικό σκάνδαλο με το οποίο δυστυχώς εμπλέκεται και βουλευτής του Νομού Ξάνθης αλλά και ο πρώην Υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ Κώστας Καραμανλής, δείχνει από τώρα τον... «ορίζοντα» και των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 στην Ορεινή περιοχή τα Δήμου Ξάνθης!!! Το οποίο ήδη καταγγείλαμε με φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο!

Ο νυν Δήμαρχος Μύκης και  Αντιπρόεδρος της «αυτοαποκαλούμενης»  «Συντονιστικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονοτήτητας Δυτικής Θράκης» Ντελη Ριτβάν,  πάρκαρε το υπηρεσιακό τζιπ του... ΥΠΕΧΩΔΕ έξω από την πόρτα της  Ψευτομουφτείας Ξάνθης το μεσημέρι της Δευτέρας στις 13.40! Και μάλιστα καβαλώντας και το πεζοδρόμιο, προκειμένου ο Δήμαρχος Μύκης να επισκεφθεί τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης! Εν όψει προφανώς των Εθνικών εκλογών της Κυριακής 25 Ιουνίου 2023!

Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους, καθώς ο γνωστός Ντελή Ριτβάν θέλοντας να κάνει και επίδειξη ισχύος, πάρκαρε όπως βλέπετε ακριβώς στην είσοδο των γραφείων του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης για να συμμετάσχει σε σύσκεψη με στελέχη του Προξενείου και επισκέπτες από την Τουρκία. Εν όψει των Εθνικών εκλογών της 25ης  Ιουνίου 2023. Επαναλαμβάνω...Με το γνωστό υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ που του παραχώρησε ως Υπουργός ο πρώην Κωστάκης Καραμανλής του Αχιλλέα!

Δείτε και τις φωτογραφίες με το πολυδάπανο τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ που εξακολουθεί με την κάλυψη και της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας και Θράκης να κυκλοφορεί ως... ιδιωτικό 24 ώρες το 24ωρο αλλά και να πηγαίνει με αυτό και στο κτηματομεσιτικό του γραφείο!!! 

-Απλό λοιπόν ερώτημα!!! Ποιος «καλύπτει» τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν κύριοι του ΥΠΕΞ, της ΕΥΠ και της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας και Θράκης;

Και το ίδιο ερώτημα απευθύνουμε και στους υπηρεσιακούς Υπουργούς Εξωτερικών, Εσωτερικών, Προστασίας του ΠΟΛΙΤΗ, ΥΠΕΧΩΔΕ και φυσικά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κύριο Ντογιάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου