Ρέθυμνο: Ισόβια κάθειρξη σε δύο Πακιστανούς για βιασμό 18χρονης

Δεν υπάρχουν σχόλια


Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, σε δυο Πακιστανούς γιατί πέρσι το καλοκαίρι βίασαν μια 18χρονη, τότε, Βρετανίδα τουρίστρια, που βρισκόταν στο Ρέθυμνο για διακοπές, τον Ιούλιο του 2022.

Η νεαρή κοπέλα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια τους. Οι δύο άντρες, ηλικίας 24 και 27 ετών, εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά στην κοπέλα, στην κεντρική παραλία ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου, την ακινητοποίησαν και στη συνέχεια προχώρησαν στον ομαδικό βιασμό της.

Η 18χρονη, τότε, είχε σπεύσει άμεσα στις αρχές για να καταγγείλει τον βιασμό της, ενώ σε χρόνο ρεκόρ η αστυνομία είχε εντοπίσει και συλλάβει τους δράστες, που όλο αυτό το διάστημα ήταν προφυλακισμένοι στην Τρίπολη.

Οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι και κατά την σύλληψή τους είχαν ομολογήσει τις πράξεις τους, σήμερα στην διάρκεια της απολογίας τους ισχυρίστηκαν ότι οι ερωτικές πράξεις ήταν με την συναίνεση της κοπέλας και πως οι ίδιοι σταμάτησαν κάθε ερωτικό άγγιγμα όταν εκείνη αρνήθηκε να υποκύψει στις ορέξεις τους.

Τελικά το δικαστήριο τους επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Οι Πακιστανοί θα οδηγηθούν στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ ασκήθηκε έφεση από τους συνηγόρους τους.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου