Θα υπάρξουν ανατροπές στο τοπικό πολιτικό σκηνικό με την κάθοδο του Σ. Κοντού στις εκλογές!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Θα υπάρξουν ανατροπές στο τοπικό πολιτικό σκηνικό με την κάθοδο του Σ. Κοντού στις εκλογές!!!

  • Ίσως…
  • Ο χρόνος θα δείξει.

Εμείς έχουμε επανειλημμένα εκφράσει την γνώμη μας για το θέμα της διοίκησης του δήμου Ξάνθης και συμφωνούμε με αυτό που λένε οι περισσότεροι συνδημότες μας. στις κατ ιδίαν συζητήσεις τους. Ότι δηλαδή η νυν διοίκηση του δήμου Ξάνθης, στερείτε σοβαρότητος και όλα τα προβλήματα της πόλης, μικρά ή μεγάλα,  αντιμετωπίζονται με μία ελαφρότητα πρωτόγνωρη για την πόλη.

Έχουμε πει και γράψει επανειλημμένα ότι πρέπει να μπει «νέο αίμα» στην πολιτική με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά.

Ο νέος δήμαρχος, θα πρέπει να αντιληφθεί επιτέλους ότι εργοδότης του είναι ο λαός της Ξάνθης και ότι ο ίδιος τον υπηρετεί και όταν αυτό γίνει κτήμα, τότε και οι Ξανθιώτες θα πρέπει, σεβόμενοι τα χρήματα τους, να επιλέξουν ανθρώπους για να τον διοικήσουν την Ξάνθη, που θα σέβονται την οντότητα τους.

Μέχρι σήμερα δυστυχώς, γινόταν το αντίθετο και οι Ξανθιώτες με την ψήφο και τα χρήματά τους, γινόταν υπηρέτες των πολιτικών ορέξεων του εκάστοτε δημάρχου.

Αυτό, είχε σαν αποτέλεσμα, η αξιοπιστία της πολιτικής λογικής των πολιτών της Ξάνθης, να κουρελιάζεται όλο και περισσότερο από τους άρχοντες που αποφάσιζαν για αυτούς (Ξανθιώτες) χωρίς αυτούς.

Εκτιμούμε ότι η υποψηφιότητα του Στράτου Κοντού πέρα από δεύτερες και τρίτες σκέψεις του καθενός, είναι η ιδανική γιατί δείχνει να σέβεται και τιμά την Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου