Εξαιρετική η συμμετοχή του ΑΣΚΑ Προμηθέα Ξάνθης, στους Πανελλήνιους Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής Γ’ κατηγορίας στο Λαύριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Στις 6 και 7 Μαΐου 2023 διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, οι αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής Γ’ κατηγορίας (Παίδων-Κορασίδων), τους οποίους διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Ο Σύλλογος ΑΣΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Ξάνθης, συμμετείχε στους αγώνες (έδαφος, άλμα, δίζυγο, δοκό ισορροπίας) με τις αθλήτριες : Χαραλαμπίδου Ίριδα, Θώμογλου Ιφιγένεια – Μαρία, Γλέα Αναστασία – Μαρία και Ιγιαννίδου Στεφανία, οι οποίες αγωνίζονται για πρώτη φορά σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η Χαραλαμπίδου Ίριδα, κατέλαβε την 7η θέση στο σύνθετο ατομικό, η Ιγιαννίδου Αναστασία την 17η, η Γλέα Αναστασία – Μαρία την 19η και η Θώμογλου Ιφιγένεια – Μαρία, η οποία δεν αγωνίστηκε στη δοκό ισορροπίας, την 22η θέση.

Τις αθλήτριες συνόδευσαν οι προπονητές του συλλόγου, Κοσμίδης Σάββας και Κοσμίδου Αναστασία, η πρόεδρος του Συλλόγου κα. Κοσμίδου Ειρήνη και οι γονείς των αθλητριών.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους και την εξελικτική τους πορεία, στους προπονητές, στην πρόεδρο και στους γονείς οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια των αθλητριών και του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Ξάνθης και ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ. Τσέπελη Εμμανουήλ, για την βοήθεια του ως προς την μετακίνηση του Συλλόγου στους αγώνες στο Λαύριο.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου