Αλήθεια, για την 4η γαλάζια σημαία στις παραλίες του Δήμου Αβδήρων, οι επικριτές Τσιτιρίδη και υποτιθέμενοι υποστηρικτές της ανάπτυξης και των σωστών κινήσεων από πλευράς Δήμου, δεν θα βγάλουν καμία ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Βρίσκουν λίγη σκόνη σε ένα πλακάκι πεζοδρομίου και βγαίνουν στα κάγκελα τσιρίζοντας και φωνάζοντας για να πλήξουν τον Γ. Τσιτιρίδη. Διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για ψύλλου πήδημα επιτιθέμενοι στον Δήμαρχο Αβδήρων και τους συνεργάτες του, παραβλέποντας κάθε τι καλό.

Άλλος βαφτίζει δικά του τα έργα που σήμερα γίνονται, μετά από πόσα χρόνια, άλλος δεν βλέπει έργο γιατί μάλλον το γλαύκωμα τον έχει τυφλώσει και άλλος ντεμέκ βάζει πλάτη και στηρίζει κάθε τι σωστών από άποψης κινήσεων του Δήμου, ενώ στην πράξη ψάχνει την άκρη του χαλιού για να την τραβήξει.

Τόσες παιδικές χαρές στα χωριά του Δήμου Αβδήρων και μια καλή κουβέντα δεν μπόρεσαν να αρθρώσουν, αλλά θα μου πείτε πως έχασαν την λαλιά τους απέναντι στα έργα.

Και ερχόμαστε στο δια ταύτα, όπου ο Δήμος Αβδήρων πήρε φέτος 4 Γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες του και κανένας από όλους αυτούς που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και πολεμούν τον Γ. Τσιτιρίδη, δεν βγήκε να πει ένα μπράβο στον Δήμο, διαφημίζοντας την περιοχή για την οποία υποτίθεται ενδιαφέρονται.

Αυτή τελικά είναι η πραγματική τους αγάπη για τον τόπο τον οποίο θέλουν να διοικήσουν, το να μην διαφημίσουν ούτε τις παραλίες των Αβδήρων βάζοντας ένα λιθαράκι και αυτοί από την πλευρά τους στον αγώνα προσέλκυσης Τουριστών…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου