Εορταστικό τριήμερο για τους μουσουλμάνους της Θράκης λόγω του μπαϊραμιού

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ραμαζάν Μπαϊράμ για τους πιστούς του Ισλάμ και οι μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες της Θράκης μαζί με τον καλό καιρό απολαμβάνουν στιγμές εορταστικές με τις ευχές να περισσεύουν.

Στην Θράκη απολαμβάνοντας πλήρη ελευθερία στην εκτέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων και αξιοποιώντας τον χρόνο πραγματοποιώντας επισκέψεις σε συγγενείς και φιλικά σπίτια ξεκίνησαν τον τριήμερο εορτασμό τους. Αρχές , αιρετοί και εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων εύχονται: Χρόνια Πολλά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Τα μηνύματά τους έχουν ως εξής:

«Με την ευκαιρία της εορτής του Ραμαζάν Μπαϊράμ, εύχομαι στους εορτάζοντες συμπολίτες μου Μουσουλμάνους χρόνια πολλά, με υγεία, ευημερία και προκοπή, ατομική και συλλογική.» από τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών, κ. Ντίνο Χαριτόπουλο για το Ραμαζάν Μπαϊράμ .

«Εύχομαι σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, Χρόνια Πολλά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.» αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Κουρτίδης.

Με την ευκαιρία της εορτής του Ραμαζάν Μπαϊράμ η ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου εύχεται «στους συμπολίτες μας Μουσουλμάνους, χρόνια πολλά, ὑγεία καί κάθε καλό για την ειρήνη και την προκοπή του τόπου μας».

Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Νταμπουρατζής και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης εύχονται σε όλες και όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες, «υγεία, αγάπη, ευτυχία, προκοπή και ευημερία». Με αφορμή το Σεκέρ Μπαϊράμ ευχόμαστε σε όλους τους μουσουλμάνους συμπατριώτες μας, στους εργαζόμενους και στους επισκέπτες του Δήμου Τοπείρου, Χρόνια Πολλά. «Η περίοδος του ΣΕΚΕΡ ΜΠΑΪΡΑΜ ελπίζουμε να γίνει ευκαιρία για περισσότερη αλληλοκατανόηση, αλληλοβοήθεια και αλληλοσεβασμό. Με την ειρηνική και δημιουργική μας συνύπαρξη, ας κάνουμε τις μέρες που διανύουμε ευκαιρία, για να φτάσουμε τον Δήμο μας ψηλά, κάνοντάς τον τόπο ευημερίας και προκοπής για όλους μας.»

Τέλος, ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης εύχονται επίσης χρόνια πολλά.

Χωρίς κανέναν περιορισμό και με την τήρηση των κανόνων ασφαλείας για την προστασία από τον κορονοϊό λειτουργούν τζαμιά και τεμένη σε όλη τη Θράκη παραμένοντας φωταγωγημένα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου