Παραιτήθηκε ο Σιδέρης από την προεδρία του ΑΟΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παραιτήθηκε για προσωπικους λόγους ο Παναγιώτης Σιδέρης από τη θέση του Προέδρου του ΑΟΞ.

Πριν από λίγο έστειλε στο “Thrakitoday” την επιστολή παραίτησης του. Ιδιαίτερα ευχαριστεί το Χρήστο Πανόπουλο για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Ευχεται καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση

Ο ΑΟΞ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Νέο ξεκίνημα, με νέα διοίκηση ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ , προπονητη με μεγαλη προσφορά στο Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο και παίκτες που θα αγωνίζονται με ΠΑΘΟΣ για την ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. Εντείνονται οι προσπάθειες για συμμετοχή στο τοπικο πρωτάθλημα την περίοδο 2023-2024

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΙΔΕΡΗ

          Μία μακροχρόνια διαδρομή έφτασε σήμερα στο τέλος της. Με αισθήματα συγκίνησης υπέβαλλα σήμερα, για προσωπικούς λόγους, την παραίτηση μου από το αξίωμα του Προέδρου του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΑΝΘΗΣ. Θα ήθελα τούτες τις ώρες να εκφράσω τις ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους μου στον Α.Ο.ΞΑΝΘΗΣ και στην ΠΑΕ ΞΑΝΘΗΣ, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους συνεργάτες, καθώς και όλο το προσωπικό που είμασταν μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερα δε θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ για την προσφορά του στο Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο και για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία μας. Σε κείνους όμως που οφείλω το μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι ο φίλαθλος κόσμος της Ξάνθης που με τίμησε με την ψήφο του όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι από καρδιάς στη Νέα Διοίκηση του Α.Ο.ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και να φτάσουν τον ΑΟΞΑΡΑ ΜΑΣ εκεί που πραγματικά το αξίζει. Θα είμαι κοντά τους όποτε και όταν μου ζητηθεί.

Σας Ευχαριστώ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Το σχόλιο του Κυριάκου Θωμαϊδη:

Ο κόσμος της Ξάνθης μίλησε!

Ιστορική ημέρα για την πόλη της Ξάνθης. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα μάχης για την επαναδραστηριοποίηση του Ερασιτέχνη ΑΟΞ, σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Σιδέρης παραιτήθηκε από την προεδρία ευχαριστώντας τον τέως μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Χρήστο Πανόπουλο και τον κόσμο της Ξάνθης , ευχόμενος παράλληλα στην νέα διοίκηση καλή επιτυχία.

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από την «Πρωτοβουλία των Φίλων ΑΟΞ» και είχε σημασία η κίνηση της. Μακριά από συγχωνεύσεις ΑΦΜ ή μετονομασίες που θα προσπαθούσαν να αποτινάξουν το βάρος του χρέους πάνω από τον σύλλογο – όταν γίνει ξανά ΠΑΕ – , αποφάσισαν με τιμιότητα και πίστη να ξεκινήσουν την ομάδα από το μηδέν με βάση το μητρικό ΑΦΜ του Ερασιτέχνη. Η μη αθλητική ενεργοποίηση του οποίου έφερε την ομάδα εκτός πρωταθλημάτων την περσινή σεζόν.

Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένας μακρύς αγώνας που περιλαμβάνει την πλήρη αγωνιστική, διοικητική και οικονομική δραστηριοποίηση του.

Οι φωνές των αλλαγών ΑΦΜ η συγχωνεύσεων με άλλους συλλόγους, με θύματα υπαλλήλους και ποδοσφαιριστές του παρελθόντος, σίγησαν.

Η ιστορία συνεχίζεται με έδρα το παλιό γήπεδο και αναμένοντας παράλληλα τις εξελίξεις στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων.

















Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου