Θέμα κάμπινγκ Μυρωδάτου θέτει η αντιπολίτευση στο δήμο Αβδήρων -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Θέμα κάμπινγκ Μυρωδάτου θέτει η αντιπολίτευση στο δήμο Αβδήρων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Καλή η προσπάθεια της αντιπολίτευσης του δήμου Αβδήρων και το κάλεσμα προς την διοίκηση από την αντιπολίτευση καθώς και την πίεση που ασκούν για το θέμα του κάμπινγκ Μυρωδάτου, αλλά υπάρχει ένα μικρό θέμα με την τακτική της αντιπολίτευσης.

Πρώτον πλησιάζει το καλοκαίρι και προφανώς η αντιπολίτευση έχοντας κατά νου τα μπάνια του λαού, ρίχνει και ένα πυροτέχνημα για το κάμπινγκ και μιας και είναι προεκλογική περίοδος, είναι ένα «πιασάρικο» θέμα.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε στην αντιπολίτευση χωρίς να θέλουμε να κάνουμε τον συνήγορο του διαβόλου, είναι ότι αυτά τα θέματα που αφορούν καλοκαιρινές δράσεις, του καλοκαιριού, συζητιούνται των χειμώνα.

Γιατί και η πίεση που ασκεί στον δήμαρχο η ενωμένη αντιπολίτευση να φέρει αποτέλεσμα, αυτό το καλοκαίρι είναι χαμένο γιατί δεν προλαβαίνει η διοίκηση του δήμου, ελέω γραφειοκρατίας ούτε πασσάλους να βάλλει στο κάμπινγκ Μυρωδάτου

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Οι Παρατάξεις “ Κοινή Πορεία και Όλοι μαζί Μπορούμε”

Με ανακοίνωση της η αντιπολίτευση του δήμου Αβδήρων καλεί τον δήμαρχο Γ. Τσιτιρίδη να συζητήσουν το θέμα του κάμπινγκ Μυρωδάτου.

Εδώ και 9 χρόνια το Κάμπινγκ του Μυρωδάτου παραμένει κλειστό και ανενεργό, Ενώ ο κ. Τσιτιρίδης και η ομάδα του προεκλογικά έταζαν ότι θα το λειτουργούσαν αμέσως μόλις αναλάβουν.

Καθώς αξίζει να επισημανθεί  τα θέματα αυτά και πολλά αλλά  φτάνουν στο Δ.Σ Αβδήρων μετά από αίτημα και συλλογή υπογραφών  των δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” και “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” αντί να έρχονται από την τωρινή διοίκηση ως από τα σοβαρά και σημαντικά θέματα  προς συζήτηση και επίλυση για το καλό του δήμου.

  • Επικεφαλής των Παρατάξεων
  • Αθανάσιος Κριτσίνης και Τσολακίδης Βασιλέως


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου