Ερωτισμός και εσωστρέφεια… Οι επιλεκτικοί άνθρωποι είναι εσωστρεφείς

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Μπορεί να μην ανοίγονται εύκολα ούτε να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους, όταν, όμως, βρεθούν σε σχέση είναι πολύ δοτικοί. Γιατί είναι ωραίο να σχετίζεται κανείς με έναν εσωστρεφή άνθρωπο;

Είναι πολύ καλοί ακροατές. Θέλουν να μάθουν τον άλλον και να τον κατανοήσουν καλύτερα και αυτό σημαίνει πως συνήθως έχουν αναπτυγμένη ενσυναίσθηση.

Είναι παρατηρητικοί. Επειδή δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια, είναι καλοί στο να «διαβάζουν» τις διαθέσεις του άλλου, αλλά και να κατανοούν τη μη λεκτική επικοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι νιώθουν τις ανάγκες σας, ακόμα κι αν δεν τις εκφράζετε με έντονο τρόπο.

Είναι χαμηλών τόνων. Δεν θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής, δεν προκαλούν δράματα και δεν φέρνουν το χάος στη σχέση.

Ενδιαφέρονται πραγματικά για τον άλλον. Επειδή είναι αρκετά επιλεκτικοί με τις σχέσεις τους, δαπανούν χρόνο και ενέργεια σε αυτές.

Μπορεί να μην θέλουν να μιλούν με τις ώρες ή να μην εκφράζονται συχνά, αλλά όταν το κάνουν είναι αυθεντικοί και δείχνουν πραγματικά την τρυφερότητά τους στα άτομα που είναι κοντά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου